Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Πρόσκληση συναδέλφων του ΔΟΛ σε δημόσια ΜΜΕ, ΑΛΤΕΡ, Ελευθεροτυπία


 ...η επιστολή-πρόσκληση που μας στάλθηκε, ήδη έγινε δεκτή από τους συναδέλφους της Ελευθεροτυπίας και έχει απεύθυνση τη σημερινή γενική μας συνέλευση...


Προς τους συναδέλφους της εργασιακής επιτροπής της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ


Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες


Ξέρουμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αλλά και τους αγώνες που δίνετε, και προφανώς ξέρετε και εσείς για τις επιθέσεις της δικής μας εργοδοσίας στον ΔΟΛ. Την ίδια στιγμή οι συνάδελφοι μας στον ΑΛΤΕΡ ζουν το δικό τους δράμα και δίνουν τον δικό τους αγώνα.  Αντίστοιχα οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ αλλά και στα υπόλοιπα δημόσια ΜΜΕ δίνουν εδώ και πολλές εβδομάδες την δική τους μάχη.
Πιστεύουμε ότι θα ήταν χρήσιμο να βρεθούμε όλοι μαζί από τους παραπάνω χώρους δουλειάς που είναι σε κίνηση και αναβρασμό για να γνωριστούμε καλύτερα, να ανταλλάξουμε εμπειρίες από τον αγώνα μας, αλλά και να αντιμετωπίσουμε την δυνατότητα για κοινά και συντονισμένα αγωνιστικά βήματα.
Πιθανώς την επόμενη Παρασκευή (9/12) το απόγευμα (6μμ) στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών  να μπορούσε να γίνει μια τέτοια συνάντηση. Θα θέλαμε αν συμφωνείτε και εσείς με μια τέτοια πρωτοβουλία, να καλέσουμε από κοινού τους συναδέλφους, τους εκπρόσωπους ή τις αντίστοιχες επιτροπές από την ΕΡΤ, το ΑΠΕ, τα δημοτικά ΜΜΕ και το ΑΛΤΕΡ.



ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου