Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ενημέρωση...

Έλαβα από την εκπρόσωπο δημοσιογράφων ραδιοφώνου αυτό το μήνυμα:
 "Θα ηθελα να ενημερώσω τους συναδέλφους που τους αφορά το θέμα της παράλληλης απασχόλησης ότι ζήτησα με επιστολή μου σήμερα Παρασκευή  απο το ΔΣ της  ΕΣΗΕΑ να κάνουμε συνάντηση μαζί τους μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να εξετάσουμε και τις δικές τους σκέψεις και προθέσεις και αν είναι στις προθέσεις τους να υποστηρίξουν την  διάταξη που αφορά την παραλληλη  απασχόληση σε μη ανταγωνιστικά μέσα.
Η απάντηση που πήρα απο το Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ ήταν ότι δεν μπορεί να μαζέψει το ΔΣ το Σαββατοκύριακο   Επικοινώνησε μάλιστα μαζί μου στις 17.38 και μου ζητούσε την επόμενη ώρα να βρίσκομαι μαζί με τον Νίκο Γρυλλακη και όποιον άλλο ενδιαφέρετε στην ΕΣΗΕΑ για να συζητήσουμε το θέμα. Η δική του πρόταση είναι να παμε σε 48ωρη απεργία και να τεθεί το θέμα μαζί με τους συμβασιουχους σε Γενική Συνέλευση την Δευτέρα.
Ηταν αδύνατο  την ώρα που είχαμε την εμημέρωση να βρεθούμε την αμεσως επόμενη στην ΕΣΗΕΑ.
Προσπαθησα να επικοινωνήσω με όσους συναδέλφους γνώριζα ότι ενδιαφέρονται να παρουν άδεια για παραλληλη απασχόληση και τους ενημερωσα να βρεθουν  εκείνοι στο Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να διατυπώσουν τις θέσεις τους.
Θεωρώ ότι το θέμα της παράλληλης απασχόλησης δεν μπορεί να μας συμπαρασύρρει σε 48ωρες κινητοποιήσεις, άλλωστε εχει ήδη κανονιστεί την Δευτέρα  στις 3.00 ραντεβού με την Διοίκηση  και τους εκπροσώπους για να συζητήσουμε το συγκεκριμένο θέμα καθώς και άλλα θέματα που μας απασχολούν όλους.  Οσο για το θέμα των συμβασιούχων, οι υπογραφές έχουν ήδη συλλεχθεί απο τους αρμόδιους Υπουργούς και τις επόμενες ημέρες μαθαινω ότι θα ΄συσταθεί και η Επιτροπή για την αξιολόγησή τους. Εξάλλου είχα ήδη μιλήσει νωρίτερα με τον συνάδελφο Νίκο Γρυλλακη και συμφωνήσαμε να κανουμε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 12.00 -16.00. Παραλληλα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα πραγματοποιήσουμε για πρώτη φορά, ως οφείλω και σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΣΗΕΑ  Γενική Συνέλευση Ραδιοφώνου την Τρίτη 11.00 -13.00.
Θα σας ενημερώσω με νεώτερο email."

Γιώργος Παπαζαχαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου