Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Συνάδελφοι 

Μετα από μια σειρα ,πρωτόγνωρων σε εκταση και δυναμική , κινητοποιήσεων στο χώρο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που ,κατά την αποψη μου, εστειλε κι ενα μήνυμα αισιοδοξίας στην ευρύτερη, σκληρά δοκιμαζόμενη κοινωνία ,νομίζω οτι εφτασε η ώρα να δούμε από αλλη οπτική,λιγότερο ''συγκρουσιακή'' τη συνέχεια των δράσεων μας.
Η εξαίρεση από το ενιαίο μισθολόγιο που πετύχαμε ηταν μια σημαντική , εκ πρώτης οψεως, εξέλιξη.Βεβαίως  από το τι και πως θα εφαρμοσθεί θα καταδειχθεί  τελικώς αν  αυτό που  επιδιώκαμε καλύπτεται.
Η απόφαση για την επαναπρόσληψη των  συμβασιούχων  ορισμένου χρόνου με την εφαρμογή του ''ενα συν ενα χρόνο'' , νομίζω οτι επίσης ικανοποιεί ενα βασικό μας αιτημα.
Απομένει να υπογραφεί η ΚΥΑ- η καθυστέρηση , κατα τη γνώμη μου ειναι αδικαιολόγητη.
Σε καμιά περίπτωση και σε καμιά στιγμή δεν ενοιωσα , οπως πιστεύω και η πλειονότητα των συναδέλφων μας, οτι οι κινητοποιήσεις μας ηταν ''επαναστατική γυμναστική΄΄ οπως υποστηρίζεται από κάποιους .Φυσικα ο καθένας εχει τις απόψεις του.
Νομίζω οτι ενα ''διάλλειμμα'' από τις στάσεις και τις απεργίες ισως ''ξεκαθαρίσει το τοπίο΄΄ και σε ο,τι αφορα  στο μισθολόγιο μας και σε ο,τι αφορά στη διαδικασία επαναπροσληψης των συμβασιούχων.
 
                                                                             ΝΙΚΟΣ ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ 
                                                             ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου