Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Φτάνει πια. Τέρμα στα παιγνίδια με τον ΕΔΟΕΑΠ


Φτάνει πια. Τέρμα στα παιγνίδια με τον ΕΔΟΕΑΠ

ΔΗΛΩΣΗ ΓΓ ΕΣΗΕΑ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ στον ΕΔΟΕΑΠ. Ο Οργανισμός που δημιουργήθηκε με θυσίες δεν μπορεί να αποτελεί πεδίο αντιπαραθέσεων στην ΕΣΗΕΑ. Οι δύο ενώσεις της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν αύριο 27 Φεβρουαρίου εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων τους στο Ασφαλιστικό μας Ταμείο.
Ατέρμονες συζητήσεις και αντεγκλήσεις περί νομιμότητας στέρησαν και συνεχίζουν να στερούν από την ΕΣΗΕΑ τη δυνατότητα ορισμού ημερομηνίας εκλογών . Ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Κανένας δεν μπορεί να στερεί από τους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ το δικαίωμα στο φάρμακο, στην περίθαλψη και τη σύνταξη του Επικουρικού . Ούτε αυτοί που παραιτήθηκαν  εκβιάζοντας εκλογές προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο της συνέλευσης των μετόχων ούτε εκείνοι που επιθυμούν να τους διαδεχτούν εκβιάζοντας με εκλογές και στην ΕΣΗΕΑ.
Η λογική «με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια» και το Ταμείο ακυβέρνητο και η ΕΣΗΕΑ να συγκροτείται σε σώμα κανένα εξάμηνο μετά τα εκλογικά αποτελέσματα όπως συνήθως συμβαίνει τους μόνους που εξυπηρετεί είναι τους εχθρούς των δημοσιογράφων και κινδυνεύει να δικαιώσει αυτούς που παραιτήθηκαν καταγγέλλοντας το Δ.Σ. της Ένωσης.
Και όταν λέμε ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ εννοούμε ΤΩΡΑ.  Αμέσως μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση.
Μαρία Αντωνιάδου
Γενική Γραμματέας ΔΣ ΕΣΗΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου