Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

 
 



 

Αθήνα, 12 Μαρτίου 2013

Μιλούν πολλοί για διαχειριστικό έλεγχο στον ΕΔΟΕΑΠ. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από αυτονόητο, για να ξέρει ο κάθε μέτοχος ποια είναι η κατάσταση στο Ταμείο μας αλλά και για να αποδοθούν οι ευθύνες αν και όπου υπάρχουν. Συνάδελφοι το λέω και το επαναλαμβάνω. Δύο είναι οι προτεραιότητες για τη νέα διοίκηση:

Η πρώτη: Άμεσες επαφές με Κυβέρνηση - Κυβερνητικούς εταίρους και κόμματα της αντιπολίτευσης με στόχο να παραμείνουν αλώβητα ΕΔΟΕΑΠ, ΕΤΑΠ - ΜΜΕ και Αγγελιόσημο. Αυτό είναι και το κυρίαρχο.

Η δεύτερη: Εσωτερικό ξεκαθάρισμα στον Οργανισμό μας. Να μπουν ορκωτοί ελεγκτές - όχι φυσικά από εταιρίες που θα τους πούμε τι να μας γράψουν στο πόρισμά τους - οι οποίοι θα παραδώσουν στο νέο ΔΣ αναλυτική έκθεση για το τί έχει γίνει τα τελευταία χρόνια και το τι παραλαμβάνει. Η έκθεση θα κοινοποιηθεί αμέσως σε όλους τους μετόχους.
Αν προκύπτουν ευθύνες για τυχόν επιλήψιμες ενέργειες και περίεργες καταστάσεις, η έκθεση θα διαβιβασθεί στον εισαγγελέα αμέσως. Για όλες τις εξελίξεις θα ενημερώνονται οι μέτοχοι του οργανισμού μας.

Πάνος Σόμπολος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου