Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Βίκυ Σαντοριναίου: Υποψηφιότητα εκπροσώπου της ΕΡΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
 
Την ερχόμενη Τρίτη 12 Μαρτίου, εκτός από την κρίσιμη ψηφοφορία για τον ΕΔΟΕΑΠ, διεξάγεται άλλη μια σημαντική ψηφοφορία για μας, αυτή για τον/την εκπρόσωπο της ΕΡΑ στο Μεικτό Συμβούλιο της  ΕΣΗΕΑ.
Στη σημερινή δύσκολη εποχή για τη χώρα, τους εργαζόμενους, τον κλάδο μας αλλά και την ΕΡΤ, ξέρουμε όλοι/ες ότι έχουμε ακόμη πολλά ανοιχτά θέματα να αντιμετωπίσουμε το επόμενο διάστημα, με βασικότερα την ΚΥΑ και τους συμβασιούχους.
Είμαστε όλοι/ες μας πολλά χρόνια εδώ, γνωριζόμαστε πια πολύ καλά, ξέρουμε τις δυσκολίες και τις δυνατότητες μας.
Γι’ αυτό ζητώ τη στήριξη και τη βοήθεια σας, για να αγωνιστούμε μαζί για την προάσπιση των συμφερόντων μας. Ν’ αγωνιστούμε, όμως, με τρόπους ρεαλιστικούς και διαφορετικούς, αφού οι ως τώρα κινήσεις μας μόνο με τις κλασικές μορφές, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Με τρόπους που θα λαμβάνουν υπόψη τους τις ιδιαιτερότητες του ραδιοφώνου ως μέσου και δε θα μας αποξενώνουν από τους φυσικούς μας συμμάχους, τους ακροατές μας. Με μεθόδους που θα σέβονται τη δουλειά μας και την ΕΡΤ ως δημόσιου φορέα και δε θα τη χρησιμοποιούν σαν συνδικαλιστικό σάκο του μποξ. Με διαδικασίες, τέλος, που θα απαιτούν και θα επιζητούν τη γνώμη όλων μας, με τη βοήθεια και των σύγχρονων τεχνολογιών.
Σας καλώ, λοιπόν, την Τρίτη να συμμετάσχουμε μαζικά στην εκλογική διαδικασία, που διεξάγεται στην ΕΣΗΕΑ, από τις 8.00 το πρωί ως τις 6.30 το απόγευμα.
 
Βίκυ Σαντοριναίου    

2 σχόλια:

  1. Τα αναμενόμενα τα κέρδισε η εκπρόσωπος-πολιτευτής-διευθύντρια, της οποίας το έργο θέλετε να συνεχίσετε. Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Χρειαζόμαστε εκπρόσωπο εργαζομένων όχι φερέφωνα της κυβέρνησης και της διοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτανει πια με το "ρεαλισμό" της υποταγής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή