Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΕΛΕΖΟΣ υποψήφιος για το Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ


ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΕΛΕΖΟΣ 
υποψήφιος για το Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ


Συνάδελφε,
στις εκλογές για τον ΕΔΟΕΑΠ που συνεχίζονται και σήμερα Τετάρτη, λέμε «ναι» στη συστράτευση όλων μας για τη σωτηρία του Ταμείου... Λέμε «όχι» σε αυτούς που αφάνισαν τα αποθεματικά του κι αντί για επικούρηση και περίθαλψη, άνοιξαν ...μπακάλικα...! Προειδοποιούμε τους επιτήδειους: Κάτω τα χέρια από το Αγγελιόσημο και τα Ταμεία μας…

Ειδικότερα, ο  καθένας μας ξεχωριστά καλείται να τοποθετηθεί με την ψήφο του, λέγοντας πέντε μεγάλα «ΟΧΙ» κι άλλα πέντε μεγάλα «ΝΑΙ».

Συγκεκριμένα, καλείται να πει:

ΟΧΙ στην κατάργηση του Αγγελιοσήμου, που ισοδυναμεί με κατάργηση της εργοδοτικής εισφοράς στο χώρο των ΜΜΕ.

ΟΧΙ σε εκείνους που μετέτρεψαν τον ΕΔΟΕΑΠ σε ...Μπακάλικο.
ΟΧΙ σε εκείνους που διαχειρίστηκαν με εγκληματικό τρόπο τα αποθεματικά του Ταμείου, ερήμην μάλιστα των μελών-μετόχων του.

ΟΧΙ σε εκείνους που για μείζονες αποφάσεις αντί να καταφεύγουν στο σώμα των μετόχων του ΕΔΟΕΑΠ, προχωρούσαν εν κρυπτώ σε περικοπές της επικούρησης και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, προσαρμόζοντάς τες σε επίπεδα ΕΟΠΥΥ.

ΟΧΙ στα φαινόμενα σήψης και αλαζονείας στον ΕΔΟΕΑΠ, με ορισμένα πρόσωπα να είναι ταυτόχρονα ελέγχοντες (μέλη της διοίκησης) και ελεγχόμενοι (υπάλληλοι).

ΝΑΙ στην επέκταση του Αγγελιοσήμου σε όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, προς τα οποία μόνο πέρυσι κατευθύνθηκαν περίπου 70 εκατ. ευρώ διαφημιστικής        δαπάνης, με αποτέλεσμα ο ΕΔΟΕΑΠ και το ΕΤΑΠ ΜΜΕ να χάσουν πόρους συνολικού ύψους άνω των 15 εκατ. ευρώ.

ΝΑΙ στη διάφανη και με λογοδοσία στο σώμα των μετόχων του ΕΔΟΕΑΠ, λειτουργία και διαχείριση του Ταμείου. Και επιστροφή των αποθεματικών του.

ΝΑΙ στη διατήρηση της επικούρησης και της περίθαλψης σε αξιοπρεπή επίπεδα.

ΝΑΙ στην προστασία των μελών-μετόχων μας που πλήττονται από την ανεργία και την κρίση.
ΝΑΙ στην ενότητα και τη συστράτευση όλων μας, για να κρατήσουμε όρθιο τον ΕΔΟΕΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου