Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Έντονη ανησυχία για τον ΕΔΟΕΑΠ‏


  
Την έντονη ανησυχία τους για το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ, αλλά και την αποφασιστικότητά τους να μετάσχουν ενεργά στη προσπάθεια ανάκαμψής του, ώστε να παραμείνει ο στυλοβάτης του Κλάδου μας, εξέφρασαν τα μέλη του Συνδυασμού μας «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ», στη συγκέντρωση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στην ΕΣΗΕΑ.
Οι τελευταίες εξελίξεις, όπως το «κούρεμα» των ομολόγων, περικοπές στους μετόχους – μέλη, κλπ. έχουν προκαλέσει ερωτηματικά, ενώ και η αιφνιδιαστική παραίτηση του Δ.Σ. του Οργανισμού μας, έγινε αντικείμενο έντονου προβληματισμού και κριτικής για την πορεία του Ταμείου μας, το οποίο επί πολλά χρόνια αποτελούσε εγγυητή της υγείας και της ποιότητας ζωής των σκληρά εργαζόμενων στην Ενημέρωση.
Ο Συνδυασμός μας «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»,  που ίδρυσε ο επί τρεις θητείες πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα σταθεί για μια ακόμα φορά εμπόδιο στα σχέδια που απεργάζονται όσοι εντός και εκτός ΕΔΟΕΑΠ οδηγούν το Ταμείο μας στην απαξίωση, προτάσσοντας το προσωπικό πάνω από το συλλογικό συμφέρον.
Μέλη του Συνδυασμού μας θα επιλεγούν με αντικειμενικά κριτήρια για τις επερχόμενες αρχαιρεσίες, που αναγκαστικά οδηγείται ο Κλάδος μας, προκειμένου να δώσουν τη μάχη τους, ώστε να εκλεγούν οι άριστοι και να αναβαθμιστεί ο ρόλος και η αποστολή του Ταμείου μας επ’ ωφελεία όλων των μετόχων-μελών του ΕΔΟΕΑΠ.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας, 11 το πρωί στο ξενοδοχείο “DIVANI CARAVEL”, όπου θα πρέπει να ακουσθούν αλήθειες και να γίνουν εποικοδομητικές προτάσεις.
Καλούμε όλους σε πανστρατιά, σε μια προσπάθεια, έστω την ύστατη τούτη στιγμή,  να σώσουμε τον ΕΔΟΕΑΠ από το «λουκέτο».
 «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου