Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Προς επαγγελματίες συκοφάντες, ναζιστές ανωνυμογράφους και λοιπές παρακρατικές ομάδες


 από:http://syspeirosi.wordpress.com/

Εκλογές έρχονται στην ΕΣΗΕΑ και οι μαφίες των εργοδοτών, η ακροδεξιά και το παρακράτος επιτίθεται με συνειδητά ψέματα κατά του προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δημ. Τρίμη.
Το τελευταίο ψέμα – υπονοούμενο, που διακινούν οι συκοφάντες, είναι σε σχέση με τις δήθεν οικονομικές απολαβές του Δ. Τρίμη ως αναπληρωματικού μέλους της διοίκησης του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ως ανέργου (απλήρωτου επί σχεδόν δύο χρόνια της Χ.Κ. Τεγόπουλος και εν επισχέσει εδώ και ένα χρόνο). Με λίγα λόγια οι επαγγελματίες ψεύτες υπαινίσσονται ότι ο Δ. Τρίμης παίρνει με …ανορθόδοξο τρόπο επίδομα ανεργίας (επίσχεσης) από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και …ίσως βοηθήματα από την ΕΣΗΕΑ και ίσως …και αποζημιώσεις ως αναπληρωματικό μέλος (από πλευράς Ενωσης) στη διοίκηση του Ασφαλιστικού Ταμείου.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας θέτουμε στη διάθεση παντός κακόπιστου τα ακόλουθα επίσημα στοιχεία:
1. Εγγραφο- Βεβαίωση του Διευθυντή των Υπηρεσιών της ΕΣΗΕΑ Μάνου Αμελίδη, 26/4/2013:
 ”Βεβαιώνουμε ότι ο κ. Δημήτριος Τρίμης του Κωνσταντίνου μέλος της ΕΣΗΕΑ δεν είναι καταγεγραμμένος στον Κατάλογο Ανέργων Μελών της ΕΣΗΕΑ. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λογιστηρίου ΔΕΝ έχει έχει λάβει ποτέ μέχρι σήμερα βοήθημα από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας της ΕΣΗΕΑ, το οποίο δόθηκε στους απεργούς ή δίδεται στους εν επισχέσει, κατ’ ουσίαν ανέργους συναδέλφους της “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ”, αν και είχε το δικαίωμα (βλ. σχετικό επισυναπτόμενο σημείωμα με την υπογραφή της κ. Ρωξάνης Πέτρου).
Στη λίστα των επιδοτούμενων ανέργων που μας απέστειλε το ΕΤΑΠ -ΜΜΕ περιλαμβάνεται ο κ. Δημήτρης Τρίμης, όπως και όλοι οι εν επισχέσει της εταιρείας Χ. Κ. Τεγόπουλος, άνεργοι συνάδελφοι και επιδοτείται από τις 26/5/2012 έως τις 25/5/2013, σύμφωνα με τα επισυναπτόμενα στοιχεία του Ταμείου (με την υπογραφή της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Ασφάλισης και Παροχών, κ.  Βασ. Φλώρου)”.
2. Ο κλάδος γνωρίζει ότι ο Δ. Τρίμης είναι απλήρωτος δύο χρόνια από την Χ. Κ. Τεγόπουλος (όπως και 800 άλλοι συνάδελφοι μας της Ελευθεροτυπίας). Οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν ότι ο Δ. Τρίμης βρίσκεται σε επίσχεση εργασίας από 25/5/2012 και έως σήμερα και διεκδικεί δικαστικά τα δικαιώματά του. Ο Δ. Τρίμης ως πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ δεν έπρεπε να επιλέξει “στρατόπεδο” και δεν έπρεπε να εγκαταλείψει το ναυάγιο της Ελευθεροτυπίας. Δεν “απολύθηκε” συναινετικά για να δουλέψει στο συνεταιριστικό σχήμα της Εφημερίδας των Συντακτών, ούτε για να μεταγραφεί στη νέα Ελευθεροτυπία της εταιρείας του κ. Οικονομόπουλου, ούτε βεβαίως για να πάει σε οποιονδήποτε άλλο εργοδότη – όσο το δράμα της Χ. Κ. Τεγόπουλος παραμένει ανοιχτό και ο Δ. Τρίμης είναι πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ.
3. Αρα ο Δ. Τρίμης νομιμότατα ζήτησε όπως είχε δικαίωμα το επίδομα ανεργίας (ως εν επισχέσει) που δόθηκε και δίνεται σε όλους τους ανέργους και εν επισχέσει του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, έπειτα από την σχετική απόφαση του Ταμείου (25/27-6-2012) με βάση τον Κανονισμό Ανεργίας και σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργού  Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας αριθ. Φ.10070/28243/2184/20-11-2008 και του άρθρου 8 παρ. 4 του Ν. 2556/1997.
Προφανώς οι συκοφάντες, πιθανότατα, τρωκτικά μαύρου χρήματος, απατεωνίσκοι πολυθεσίτες, αργόμισθοι των γραφείων τύπου, εκβιαστές, τρόφιμοι μυστικών κονδυλίων, βολεμένοι όλων των καταστάσεων κ.λπ, αμφισβητώντας ακόμα και τη νομιμότητα ενός επιδόματος ανεργίας, που η καταβολή του λήγει σε ένα μήνα, επιθυμούν να “αποδομήσουν” όχι μόνο την πολιτική και ηθική υπόσταση του προέδρου της ΕΣΗΕΑ, αλλά και κάθε δυνατότητα οικονομικής του επιβίωσης, ακολουθώντας τις φασιστικές μεθόδους των επαγγελματιών παρακρατικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου