Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

Προέδρος της ΕΣΗΕΑ: «Μου προκαλεί εντύπωση που μεγάλοι δημοσιογραφικοί οργανισμοί δεν έχουν αναδείξει το τόσο σοβαρό θέμα»Δήλωση του προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη για την αποκάλυψη του παρακρατικού μηχανισμού σχετικά με την αποκάλυψη του παρακρατικού μηχανισμού ηθικής και φυσικής εξόντωσης του Κώστα Βαξεβάνη.

Η αποκάλυψη ενός μαφιόζικου παρακρατικού μηχανισμού χάλκευσης “στοιχείων” παρακολούθησης και απειλής ηθικής αλλά και φυσικής εξόντωσης του συναδέλφου Κώστα Βαξεβάνη, όπως δημοσιεύτηκε στο τελευταίο τεύχους του περιοδικού HOT DOC, έχει αναστατώσει τους δημοκρατικούς πολίτες και όλο το δημοσιογραφικό κόσμο. Εντύπωση μου προκαλεί που οι μεγάλοι δημοσιογραφικοί οργανισμοί και η τηλεόραση δεν έχουν ακόμα αναδείξει το τόσο σοβαρό θέμα.
Είναι αυτονόητη η συμπαράσταση μας στον Κώστα Βαξεβάνη και στο περιοδικό HOT DOC και είναι προφανής η απαίτηση να γίνουν άμεσες και αποτελεσματικές κινήσεις για τη διαλεύκανση αυτής της ανατριχιαστικής αλλά και ντροπιαστικής για την χώρα υπόθεσης. Θυμίζω ότι οι ίδιο μαφιόζικοι παρακρατικοί μηχανισμοί λίγα 24ωρα πριν τις τελευταίες εθνικές εκλογές του Ιουνίου, απέστειλαν στην ΕΣΗΕΑ και την ΠΟΕΣΥ τα ίδια και άλλα παρόμοια πλαστά στοιχεία με στόχο να εμπλέξουν στο συκοφαντικό τους σχέδιο για ευνόητους λόγους και την ηγεσία των δημοσιογραφικών ενώσεων. Από τότε ωστόσο τους είχαμε καταλάβει. Οι μαφίες, το παρακράτος και ο φασισμός δεν θα περάσουν .
Να θυμίσουμε τη παλαιότερη δήλωση του Προέδρου του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, Δ. Τρίμη και του προέδρου της ΠΟΕΣΥ Γ. Σαββίδη
Ανώνυμο κέντρο την περασμένη Τετάρτη, 13/6/2012 το πρωί, λίγα δηλαδή 24ωρα πριν από τις εθνικές εκλογές, μέσω ταχυδρομείου (ΕΛΤΑ) απέστειλε δύο φακέλους προς τον Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ Γ. Σαββίδη και τον Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Δ. Τρίμη, με περιεχόμενο φωτοτυπημένες δήθεν αποδείξεις πληρωμής της ΕΥΠ δέκα δημοσιογράφων μελών της ΕΣΗΕΑ.
Μετά από συζήτηση των προέδρων της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ με τους Γραμματείς των δύο συνδικαλιστικών οργανώσεων, που πραγματοποιήθηκε εκείνη την ώρα, αποφασίστηκε να ενημερωθούν αμέσως τηλεφωνικά και ατομικά οι αναφερόμενοι συνάδελφοι, ώστε να προστατευθούν από την ενδεχόμενη εναντίον τους δημοσιοποίηση σε άλλους παραλήπτες των ίδιων δήθεν αποδείξεων.
Στη συνέχεια, εκτιμήθηκε ότι η οποιαδήποτε διακίνηση του αποσταλλέντος περίεργου αυτού υλικού θα ενίσχυε τον ύποπτο σκοπό των κέντρων που το διακινούσαν και για αυτό τον λόγο δεν ενημερώθηκαν τα υπόλοιπα μέλη των Δ.Σ. και των δύο συνδικαλιστικών οργανώσεων.
Πηγή:www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου