Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ!



H  ΕΣΗΕΑ δίνει βοήθημα ανεργίας 400 ευρώ σε όσους το δικαιούνται

ΤΟ  ΔΣ  της ΠΟΕΣΥ σε συνάντηση που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ Πάνο Σόμπολο ζήτησε να περιλάβει και τους 61  απολυμένους πρώην συμβασιούχους της ΕΡΤ στο πασχαλινό βοήθημα αλληλεγγύης. Εδώ αναμένουμε την απόφαση του ΕΔΟΕΑΠ
 ΓΙΑ  ΤΟ  ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ  
ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΤΗΛ: 210-3675504 ΚΑΙ ΩΡΕΣ 09.00 ΕΩΣ 15.00.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΩΝ 400€ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. 
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. 
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ IBAN ΤΟΥ  ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ. 
SITE ΕΣΗΕΑ: www.esiea.gr
ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

22 Απριλίου 2013
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, αποφάσισε τη χορήγηση του βοηθήματος Πάσχα στα άνεργα μέλη της. 
Το ύψος του βοηθήματος ορίζεται στα 400 ευρώ, επιπλέον 100 ευρώ για κάθε ανήλικο παιδί. 
Συγκεκριμένα, το βοήθημα δίνεται σε: 
Συναδέλφους που είναι άνεργοι από 1/4/2008 (5ετία) και το ετήσιο οικογενειακό εισόδημά τους δεν ξεπερνάει τις 25.000 ευρώ, πλέον 2.000 ευρώ για κάθε ανήλικο παιδί. 
Συναδέλφους, οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, μέλη και μη μέλη, και δεν έχουν καμία άλλη εργασία, σύμφωνα με τους καταλόγους που θα καταθέσουν οι εκπρόσωποι των μέσων. Όσοι εν επισχέσει συνάδελφοι λαμβάνουν το επίδομα ανεργίας από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, δεν θα λάβουν το βοήθημα της ΕΣΗΕΑ. 
Οι πολύτεκνες, τρίτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες θα λάβουν το βοήθημα με την προϋπόθεση ότι το οικογενειακό τους εισόδημα δεν ξεπερνάει τις 25.000 ευρώ, πλέον 5.000 για κάθε ανήλικο παιδί. 
Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από την φορολογική δήλωση, το Ε9 και μία υπεύθυνη δήλωση (σύμφωνα με την απόφαση υπ’ αρίθμ. 38/19-12-05). 
Δεν δικαιούνται του βοηθήματος: 
Όσοι συνάδελφοι λαμβάνουν το επίδομα ανεργίας από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ. 
Όσοι συνάδελφοι έμειναν άνεργοι το τελευταίο χρονικό διάστημα και έλαβαν τις αποζημιώσεις τους και το επίδομα Πάσχα. 
Όσοι συνάδελφοι έχουν λάβει από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας της ΕΣΗΕΑ περισσότερα από 15.000 ευρώ. 
Οι συνάδελφοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως και την Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013, στη Γραμματεία της ΕΣΗΕΑ τις εργάσιμες ημέρες από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. 
 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου