Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ απέστειλε στο πειθαρχικό τα δημοσιεύματα του Γ. Αντωνίου

Υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση της ΓΣ των Δημοσιογράφων της ΕΡΤ της 15ης Μαΐου*, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης, απέστειλε στο  Πειθαρχικό τα προσβλητικά δημοσιεύματα του συντονιστή της ΕΡΑ Γ. Αντωνίου.
Ακολουθούν μερικά από τα στοιχεία που εστάλησαν:

   

George Antoniou
16 Μαΐου στην περιοχή Athens
Δυστυχώς τα γεγονότα με επιβεβαίωσαν. Η ΕΣΗΕΑ, κήρυξε την προαποφασισμένη απεργία στην ΕΡΤ για να ρίξει σκοτάδι στην επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα. Οπως έπραξε, άλλωστε, και στο παρελθόν με τις επισκέψεις των Ολάντ και Μέρκελ στην Αθήνα. Και επιπλέον στήθηκε λαϊκό "δικαστήριο" για να ζητηθεί δια βοής από τον όχλο η παραπομπή μου στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ για τις προσωπικές αναρτήσεις μου στο facebook. Να γνωρίζουν οτι δεν με φοβίζουν. Ουδείς μπορεί να μου αφαιρέσει το δικαίωμα έκφρασης, το δικαίωμα κριτικής. Είμαι απέναντι στις νεοσταλινικές μεθοδεύσεις συντεχνιών ή προσώπων που αντιστρατεύονται το δημόσιο συμφέρον. Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις με το "σύστημα" και δεν συμβιβάζομαι. (Επίσης αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ανυπομονησία τις επόμενες κινήσεις της ηγεσίας της ΕΣΗΕΑ. Τακτικές Κρεμλίνου της Σοβιετίας σε μένα δεν περνάνε. Και ο νοών νοείτω...)


14.05.2013 στις 12:10

Ζητάει χειροπέδες ο κουμπάρος του Σαμαρά

Κουμπάρος του Αντώνη Σαμαρά και στέλεχος της ΕΡΤ,  ζητάει με ανάρτησή του  στο Facebook χειροπέδες και εισαγγελείς, επειδή οι δημοσιογράφοι απεργούν για τα δεδουλευμένα τους.
Την ίδια ώρα η διοίκηση της  ΕΡΤ σε συνεργασία με τον αρμόδιο υπουργό αναζητούν λύση για την καταβολή των χρημάτων.
Για να δούμε ποιος τελικά διοικεί την ΕΡΤ.
Οι μάσκες έπεσαν στην ΕΡΤ! Εξάωρη στάση εργασίας σήμερα εως τη 1 τα ξημερώματα και 48ωρη προειδοποιητική απεργία την Τετάρτη και την Πέμπτη. Στόχος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η εθνική προσπάθεια και το κρίσιμο ταξίδι του στην Κίνα. Μιλάμε για αίσχη. Για ντροπές συνδικαλιστών. Για ανομολόγητα παιχνίδια κομματικών εγκαθέτων, που αντιστρατεύονται την προσπάθεια για έξοδο από την κρίση. Ο ελληνικός Λαός που πληρώνει τον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα με το ανταποδοτικό τέλος και η ελληνική Δικαιοσύνη εχουν τον λόγο. Τρεις μήνες με απεργίες τα Σαββατοκύριακα και σχεδόν καθημερινές στάσεις εργασίας, δείχνουν οτι η κατάσταση παει αλλού...Ζητείται ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!






*"Η Συνέλευση ζητεί από την ΕΣΗΕΑ να προβεί σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να ελεγχθούν πειθαρχικά μέλη του σωματείου τα οποία καταφέρθηκαν με απαξιωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον των συναδέλφων που δίνουν ένα μακρύ αγώνα διεκδικώντας τα δικαιώματα τους. Η συνέλευση καταδικάζει τις δημόσιες δηλώσεις του Συντονιστή του Α’ Προγράμματος Γ. Αντωνίου με τις οποίες κατηγορεί τους απεργούς δημοσιογράφους για «αίσχη» και «ντροπές»"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου