Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ελάτε να μετρηθούμε: Εμείς είμαστε 4.500.000!

Αναδημοσίευση από: ThePressProject
Συνολικά 4.5 εκατομμύρια συνδέσεις, η πλειοψηφία των συνδέσεων στο διαδίκτυο, επέλεξαν να παρακολουθήσουν τα κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης. Τα νούμερα αυτά δημιουργούν ερωτηματικά για τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤPP:

1.8 εκατομμύρια θεάσεις μόνο από το δίκτυο μετάδοσης του ThePressProject

Νούμερα χωρίς προηγούμενα για το ελληνικό διαδίκτυο σημειώνει η μετάδοση των καναλιών της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Μόνο από το δίκτυο μετάδοσης του ThePressProject από το βράδυ της 11ης Ιουνίου μέχρι τις 21 στις 12 το βράδυ συνολικά 1.820.000 άνθρωποι επέλεξαν να παρακολουθήσουν την ΕΡΤ, την ΕΡΤ3 και ταραδιόφωνα της ΕΡΑ από 77 χώρες.

Η χθεσινή της EBU κάνει λόγο για άλλα 2.7 εκατομμύρια συνδέσειςΣυνολικά λοιπόν 4.5 εκατομμύρια συνδέσεις, η πλειοψηφία των συνδέσεων στο διαδίκτυο, επέλεξαν να παρακολουθήσουν τα κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης.

Τα νούμερα αυτά δημιουργούν ερωτηματικά για τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με τις οποίες πάνω από 65% των ελλήνων συμφωνούν με τις κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά.

Το ThePressProject συνεχίζει να προβάλλει μέσα από τοwww.thepressproject.gr4 τηλεοπτικά κανάλια (ΕΡΤ, ΕΡΤ3, Βουλή, Ειδικό κανάλι με ότι συμβαίνει έξω από το ραδιομέγαρο) και 2 ραδιοφωνικούς σταθμούς (ΕΡΑ και ΕΡΑ θεσσαλονίκης).

Καλούμε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του δικτύου της ΕΡΑ που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη μετάδοσή τους να επικοινωνήσουν μαζί μας στο info@thepressproject.gr προκειμένου να τους διευκολύνουμε να μεταδώσουν διαδικτυακά το σήμα τους.

Κάθε ενίσχυση του ThePressProject είναι πολύ σημαντική. - See more at: http://www.thepressproject.gr/article/44439/Elate-na-metrithoume-Emeis-eimaste-4500000#sthash.phv9xMNl.1JVZ6jLH.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου