Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Σταθεροποιήθηκε η χώρα, οι αδικίες αίρονται!


Ήταν Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 όταν ανάρτησα στο blog ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, εδώ το σχόλιο από το Fb του φωστήρα της ομάδας αλήθειας και διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, που απαντούσε στους διαμαρτυρόμενους οπαδούς, στα παράπονά τους για την αδράνεια του μηχανισμού, στο διορισμό ημετέρων...   Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αρθεί η αδικία και "οι δικοί" τους άνθρωποι, επιτελούς να στελεχώσουν την δημόσια ραδιοτηλεόραση, που όπως "ομολόγησε" στο συνέδριο της ΝΔ:
" στην ΕΡΤ, διορίσαμε κυρίως ανθρώπους της Αριστεράς", οι σύνεδροι -και αφού καθυστέρησαν λίγο μέχρι να συνειδητοποιήσουν τι εννοούσε ο ποιητής- ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Ας μην ανησυχούμε λοιπόν, ο πρωθυπουργός κλείνει το μάτι στους χρυσαυγίτες και υπόσχεται πως με δεξιοκρατικά κριτήρια και πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων θα σώσει την παρτίδα της διακυβέρνησης με αρωγούς τους εκ δεξιών φυσικούς συμμάχους του, χωρίς κόκκινες γραμμές, πράσινα άλογα και επώδυνες αξιοκρατικές διαδικασίες...

Η επώδυνη αδικία της αξιοκρατίας

George Mouroutis Οι δικοί μας άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν κυβερνάμε μόνοι μας, και ότι πρώτα πρέπει να σταθεροποιηθεί η χώρα για να συζητηθούν αυτά τα ζητήματα. Επίσης, αρχή του Αντώνη Σαμαρά είναι, ότι προτεραιότητα έχουν οι Άξιοι και όχι οι δικοί μας όσο επώδυνο και άδικο για όλους μας είναι αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου