Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΙΚΑΡΙΑ: Κινητοποιήσεις και ανακοινώσεις φορέων για το κλείσιμο της ΕΡΤ


Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ το πρόγραμμα της ΕΡT μέσα από το ikariamag, πατώντας εδώ.

Άμεσα αντέδρασαν οι φορείς της Ικαρίας, του Νομού Σάμου αλλά και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο λουκέτο που μπήκε στην Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση.
Με ανακοινώσεις τους συμμετέχουν στην Γενική Απεργία που κηρύχθηκε για την Πέμπτη 13 Ιουνίου. Στην Ικαρία θα γίνουν 2 χωριστές συγκεντρώσεις. Απεργιακή Συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Ικαρίας στις 10:30 το πρωί και πορεία στον Άγιο Κήρυκο (Σύλλογος Εργαζομένων Νοσκομείου Ικαρίας, Εκπαιδευτικοί Π.Ε., ΕΛΜΕ), και απεργιακή συγκέντρωση στον Εύδηλο στις 12 το μεσημέρι (Εργατικό Κέντρο Σάμου, Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΣΑΜΟΥ, Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Ικαρίας και Φούρνων, ΠΑΣΕΒΕ, Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων). Να σημειώσουμε επίσης ότι η πολιτευτής του Ν. Σάμου Λαμπρινή Βατούγιου, με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ.Π.Καμμένο και μέλη του κινήματος, βρέθηκαν χτες από νωρίς το απόγευμα στο Μέγαρο της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή για να δηλώσουν την αντίθεση τους στο κλείσιμο της ΕΡΤ.
Κλικάροντας τα παρακάτω ονόματα και φορείς, μπορείτε να διαβάσετε τις αντίστοιχες ανακοινώσεις τους.
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΜΟΥ Α.ΚΑΛΟΓΕΡΗ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ, Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΣΑΜΟΥ, ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ Π.Ε., ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΜΟΥ, ΕΛΜΕ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΜΕΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, Θ.ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Β.ΑΙΓΑΙΟΥ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου