Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Κλιμακώνουν... Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΣΠΙΔΑ ΜΑΣ!

Μετά την καραμπινάτη προβοκάτσια Αντωνίου, χθες, επανήλθαν σήμερα από το γραφείο της "trouth(?) team"  της ΝΔ και με non paper, παρουσιάζουν για χθεσινή, επιστολή που δημοσιεύτηκε πριν από 18 μήνες, όταν υπήρξε διάσταση μεταξύ των δημοσιογράφων για την πρακτική διεκδίκησης των αιτημάτων μας. Προφανώς κατά την πάγια τακτική της σουπιάς που από καιρό έχουν υιοθετήσει, ρίχνουν μελάνι για να θολώσουν τα νερά και να δημιουργήσουν εντυπώσεις στον κόσμο που άναυδος, παρακολουθεί την κατρακύλα των αμοραλιστών, μαθητευόμενων μάγων, που λυμαίνονται,δυναστεύουν και ξεπουλουν τη χώρα. Στην επιστολή που δημοσιεύουν τα φιλικά τους portal, απάντησαν οι υπογράψαντες:
"1.      Το NON PAPER της Νέας Δημοκρατίας ακολουθεί τη λογική «ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι» !!!
2.    Οι 178 (και όχι 127) δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που υπογράψαμε πέρυσι (17 Ιανουαρίου 2012) το κείμενο με τίτλο «φτάνει πια», ασχολούμασταν με τη συνδικαλιστική τακτική για τη διεκδίκηση των αιτημάτων μας, διατυπώνοντας –καταληκτικά- την κεντρική ιδέα  για «μια ανοιχτή και λειτουργούσα δημόσια ραδιοτηλεόραση».
3.    Η ΕΡΤ τότε άνοιξε. Δεκαοχτώ μήνες μετά, όμως, όχι μόνο έκλέισε αλλά έπεσε μαύρο στις οθόνες και σιγή στα μικρόφωνά της. Με την απαράδεκτη, μονομερή, αυταρχική ενέργεια του κ.Σαμαρά, που θύμισε άλλες εποχές.
Υ.Γ. Οι κινητοποιήσεις του 2011/2012 γίνονταν στη διάρκεια της κυβέρνησης Παπαδήμου. Θυμόμαστε, δε, πως αρκετοί συνάδελφοι που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία τις στήριζαν.
Άλλοι καιροί άλλα ήθη και τακτικές θα μας πείτε.
Εμείς, πάντως, και τότε και τώρα ανοιχτή θέλαμε την ΕΡΤ. Γιατί είναι η δουλειά και η ζωή μας κι όχι το «κλωτσοσκούφι» κομματικών στρατηγικών".
Στο μέτωπο της αναμετάδοσης του σήματος της ΕΡΤ, χτύπησαν σε Τρίπολη και Καλαμάτα ρίχνοντας τους πομπούς και ταπώνοντας το τηλεοπτικό σήμα με σύμμαχο την Digea. 
Επίσης ζήτησαν από τον Ισραηλινό πάροχο την, RRsat,  να κατεβάσει από τον δορυφόρο το σήμα μας, που έστελνε η EBU,  "διότι ΕΡΤ δεν υπάρχει"

 Η ΕΡΤ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!!! ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ! ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ !ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

ΤΩΡΑ!!!
Γιώργος Παπαζαχαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου