Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Βραβείο στη Φωνή της Ελλάδας


Με το Βραβείο «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013» για την κατηγορία Ραδιοφωνικής Εκπομπής, τιμήθηκε η Φωνή της Ελλάδας για την εκπομπή «Οικολογικές σελίδες», κατά τη χθεσινή εκδήλωση Απονομής των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας, που διοργάνωσε ο Εθελοντικός Οργανισμός για το Αστικό Περιβάλλον «Ecocity» στο ‘Θέατρον’ του Κέντρου Πολιτισμού ‘Ελληνικός Κόσμος’, του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Τα βραβεία στις κατηγορίες του Ραδιοφώνου και Δημοσιογραφικού Έργου  παρέλαβαν αντίστοιχα η διευθύντρια της Φωνής της Ελλάδας Γιάννα Τριανταφύλλη και ο παραγωγός Γιάννης Καλλίτσης.
H εκπομπή, που παρουσιάζει κάθε Σάββατο στις 09.00 (ώρα Ελλάδος) ο Γιάννης Καλλίτσης, ενημερώνει εδώ και 20 χρόνια τον απανταχού ομογενειακό ελληνισμό για θέματα περιβάλλοντος του ελληνικού και διεθνούς χώρου, μέσα από τα βραχέα, το διαδίκτυο και το δορυφορικό δίκτυο της ΕΡΤ. Σε κάθε εκπομπή φιλοξενούνται στο στούντιο ειδικοί από όλους τους περιβαλλοντικούς και οικολογικούς χώρους, ειδικοί επιστήμονες και εκπρόσωποι πολιτικών και εθελοντικών οργανώσεων για την οικολογία και το περιβάλλον.
Τα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ» καθιερώθηκαν από τον Εθελοντικό Οργανισμό ECOCITY, ο οποίος επιδιώκει να συμβάλει στη προβολή και την αναγνώριση της έμπρακτης περιβαλλοντικής ευαισθησίας των οργανισμών της πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των επιχειρήσεων, των επιστημονικών και ερευνητικών ιδρυμάτων και των ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου