Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Νέα εποχή Digea;

ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
      UNION OF      REGIONAL TELEVISIONOF GREECE
 
 
                                                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί Συνάδελφοι
Έληξε στις 19 Ιουνίου 2013 η Δημόσια Διαβούλευση της ΕΕΤΤ, για τον Διαγωνισμό απόδοσης των Ψηφιακών Συχνοτήτων σε Παρόχους Δικτύου. Η Φιλοσοφία της Διαβούλευσης είναι:
1. Έμμεσος οικονομικός εξαναγκασμός, ώστε να κλείσουν όλα τα Ιδιωτικά Περιφερειακά Κανάλια                                   και
2. Ένας Πάροχος Δικτύου για όλους, που φωτογραφίζει την Digea, μετά την κατάργηση της ΕΡΤ.
Καλούνται όλοι οι Περιφερειακοί και Τοπικοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί, να συμπορευτούν ενωμένοι στο πλευρό της ΕΠΕΚ, ώστε να αποτρέψουμε το κλείσιμο των επιχειρήσεών μας.  Αποφασισμένοι θα πρέπει να μπλοκάρουμε αυτόν τον διαγωνισμό προσφεύγοντας στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, στην Δικαιοσύνη, στις Αρμόδιες Υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.
Μας τελειώνουν την ελεύθερη φωνή της Περιφέρειας και κλείνουν τις επιχειρήσεις μας με έμμεσες διαδικασίες. Μην τρέφετε αυταπάτες και πρέπει να το καταλάβετε όλοι ότι έφθασε το τέλος των μικρών ιδιωτικών καναλιών. Ας μην νομίζει κανείς (όπως γινόταν παλαιότερα),  πως με τα μέσα και τις γνωριμίες που διαθέτει θα εξαιρεθεί και θα την σκαπουλάρει.
Δεν υπελόγισαν την ΕΡΤ, εμάς θα υπολογίσουν? 
Συμφωνούμε απολύτως με τις παρατηρήσεις που απεστάλησαν από τον πάροχο Δικτύου "Digital Union" προς την ΕΕΤΤ, οι οποίες δημοσιεύονται στο Site της Εταιρείας http://digital-union.eu/news.html
Καλή δύναμη για όλους μας !!!
Περισσότερα στο Site του Σωματείου μας, http://epek.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου