Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Δελτίο τύπου 18.07.2013: Η ΕΡΤ συνεχίζει να προσφέρει ενημέρωση – πολιτισμό και ψυχαγωγία στην κοινωνία.

Δελτίο τύπου   18.07.2013

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ και όλων των νομικών συμβούλων που εκπροσωπούν  την ΠΟΣΠΕΡΤ και τους  εργαζόμενους.  Πραγματοποιήθηκε επίσης το απόγευμα, η μεγαλύτερη συνέλευση  εργαζομένων και εκφράστηκε  ομόθυμα η απόφαση   να συνεχίσουμε αταλάντευτα και δυναμικά τον αγώνα μας.
Είμαστε στην ίδια γραμμή με τις δημοσιογραφικές ενώσεις και τα σωματεία  που αύριο απεργούν στα ιδιωτικά κανάλια της Digea, ενάντια στην παράνομη και
αντισυνταγματική εκπομπή του μορφώματος  που η κυβέρνηση έχει κατασκευάσει ως «νέα» ΥΕΝΕΔ  δημιουργώντας  αποτροπιασμό σε κοινό και δημιουργούς. 
Απαντώντας στις προκλητικές εκφράσεις του κ. Καψή, του διαμηνύουμε ότι  στο Ραδιομέγαρο και σε όλες τις εγκαταστάσεις της  ΕΡΤ υπάρχουν ΜΟΝΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ της ΕΡΤ που καθημερινά εργάζονται για την 24ωρη λειτουργία  της, υλοποιώντας την απόφαση του ΣΤΕ ,  ενώ υπάρχει συνεχής στήριξη από όλους τους καλλιτέχνες και αυτό αποδεικνύεται από την καθημερινή συμμετοχή τους  στο   καλλιτεχνικό πρόγραμμα  στο προαύλιο του Ραδιομεγαρου.
  Η ΕΡΤ συνεχίζει να προσφέρει ενημέρωση – πολιτισμό και ψυχαγωγία  στην κοινωνία, αυτή  είναι η απάντηση μας και στον ανεκδιήγητο κ. Κεδίκογλου.
  ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!

Προαναγγελία ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  ΣΑΒΒΑΤΟΥ  20.07.2013

ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ

Το Σάββατο 20/7 θα πραγματοποιηθεί στον κήπο της ΕΡΤ ημέρα αφιερωμένη στην Αλληλέγγυα & Συνεργατική Οικονομία. Οι συλλογικότητες θα ενημερώνουν για την δράση τους, θα συμμετέχουν Συλλογικές & Κοινωνικές κουζίνες, ανταλλακτικό παζάρι, εργαστήρια, και άλλες δράσεις, με σκοπό να στηρίξουν με την παρουσία τους  τον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ και παράλληλα να  αναδείξουν  τη δράση   τους  αποδεικνύοντας ότι ένας κόσμος αλληλεγγύης, αυτοδιαχείρισης, ελευθερίας, συνεργασίας, ανταποδοτικότητας δεν είναι μόνο εφικτός αλλά και υπαρκτός!
 Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή, η  Κοινωνική κουζίνα ‘Ο Άλλος Άνθρωπος’  και η Νομαδική Κουζίνα του Συνεργατικού Καφενείου Ακαδημίας Πλάτωνος που θα μαγειρεύουν από το μεσημέρι,  η Τράπεζα Χρόνου Πλατείας Συντάγματος, Μεσοποταμία, Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου, το Φαρμακείο Αλληλεγγύης στα Πατήσια, η  Art Bank κ.α .

Θα λειτουργήσει Ανταλλακτικό Παζάρι: από τις 14.00 φέρνουμε στο προαύλιο της ΕΡΤ  ό,τι δεν χρησιμοποιούμε πια  και μπορεί να το χρειάζεται κάποιος άλλος (ρούχα-βιβλία-cd,-χρηστικά αντικείμενα σε καλή κατάσταση) και βρίσκουμε κάτι που μας χρειάζεται .Ενισχύουμε  το Φαρμακείο Αλληλεγγύης  στα Πατήσια  φέρνοντας ΦΑΡΜΑΚΑ που δεν έχουν λήξει.

 Στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα, «αχρήματη και ανταλλακτική οικονομία, αυτοθεσμημένα  νομίσματα»

 Ακολουθούν:
130 Ορχήστρα Σύγχρονης μουσικής  ΕΡΤ υπό την Διεύθυνση του καλλιτεχνικού ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ της Ορχήστρας Κύπρου Αλκη   Μπαλτά και ΡΟΚ συγκροτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου