Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

“Μεγάλος κίνδυνος καταστροφής των μηχανημάτων της ΕΡΤ στις εγκαταστάσεις της Κατεχάκη”


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΠΕΡΤ
Χθες το πρωί, επετράπη από τις αστυνομικές δυνάμεις σε συνάδελφο τεχνικό ηλεκτρονικό της ΕΡΤ να επισκεφθεί το χώρο δουλειάς της στον Κεντρικό Έλεγχο των  εγκαταστάσεων  της ΕΡΤ στην Κατεχάκη για να πάρει προσωπικά της αντικείμενα.
Εκεί διαπίστωσε ότι η κεντρική ψύξη του χώρου που είναι εγκατεστημένα τα μηχανήματα δεν λειτουργούσε, προφανώς μετά  από ενδεχόμενη απότομη μεταβολή της τάσης της  ΔΕΗ. Η θερμοκρασία στο χώρο ήταν ιδιαίτερα υψηλή με σοβαρότατο κίνδυνο ανεπανόρθωτης βλάβης ή και πλήρους καταστροφής των μηχανημάτων.
Επισημαίνεται για πολλοστή φορά, ότι ο εξοπλισμός αυτός   πρέπει να λειτουργεί υπό συνεχή ψύξη σε θερμοκρασίες που δεν πρέπει να υπερβαίνουν σε καμία περίπτωση τους 20 βαθμούς.
Η συνάδελφος ενημέρωσε τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων  για τον άμεσο κίνδυνο που διατρέχει ο εξοπλισμός , η απάντηση του ήταν ότι η μοναδική εντολή που έχει αφορά τη φύλαξη των χώρων.
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που για περισσότερο από ένα μήνα μεριμνούν για τη διασφάλιση της περιουσίας της, επισημαίνουν για μια ακόμα φορά ότι οι καταστροφικές συνέπειες του λουκέτου στην ΕΡΤ είναι ανυπολόγιστες.
Αυτοί που με περισσή ευκολία και προχειρότητα αποφάσισαν το κλείσιμο της ΕΡΤ και την απομάκρυνση των εργαζομένων από αυτές – όπου αυτό επετεύχθη θα είναι υπεύθυνοι και για την ενδεχόμενη καταστροφή εξοπλισμού πολλών εκατομμυρίων που έχει πληρωθεί με χρήματα των Ελλήνων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου