Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ανησυχεί η ΟΥΕΦΑ για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά το μαύρο στην ΕΡΤ

Ινκόγνιτο στην Αθήνα η ΟΥΕΦΑ για το Τσάμπιονς!

από pamesports.gr,




Συντάκτης : ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ

Επίσκεψη-αστραπή και μάλιστα ινκόγνιτο στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο υπουργείο Οικονομικών που διαχειρίζεται την υπόθεση της ΕΡΤ ΑΕ πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ, με αποκλειστικό θέμα το Τσάμπιονς Λιγκ και το "λουκέτο" της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pamesports.gr, οι εκπρόσωποι της ΟΥΕΦΑ, ανάμεσα στα οποία ήταν και στελέχη της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, συναντήθηκαν τη Δευτέρα στο υπουργείο οικονομικών με τον διαχειριστή της ΕΡΤ ΑΕ κ. Γκίκα Μάναλη και συνεργάτες του. Στη διάρκεια της συζήτησης εξέφρασαν την ανησυχία τους για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά το "μαύρο" στη δημόσια τηλεόραση με σημείο αιχμής το πιο εμπορικό προϊόν τους, το Τσάμπιονς Λιγκ. Ουσιαστικά φοβούνται για την εκπλήρωση της σύμβασης εκ μέρους της ΕΡΤ ΑΕ, τα χρήματα που πρέπει να εισπράξουν αλλά και την προβολή των χορηγών τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την εξέλιξη των πραγμάτων αλλά και τις εξηγήσεις των εκπροσώπων του υπουργείου οικονομικών και κατέστησαν σαφές ότι δεν θα δεχθούν εκχώρηση δικαιωμάτων όπως έγινε με άλλα τηλεοπτικά προϊόντα από την πλευρά του υπουργείου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να διαπιστώσουν αν και πότε θα εκπέμψει πάλι η δημόσια τηλεόραση στην Ελλάδα που έχει τα δικαιώματα στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν απέκλεισαν καταγγελία της σύμβασης και επαναδιαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων από την ΟΥΕΦΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου