Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Δημήτρης Τρίμης: “Το κυβερνητικό πραξικόπημα κατά της ΕΡΤ δεν θα περάσει”


Με έναν ακόμα εκβιασμό σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων της ΕΡΤ και των χιλιάδων απελπισμένων ανέργων από τον ιδιωτικό τομέα, η τροϊκανή κυβέρνηση επιχειρεί να επιβάλλει τη συνταγματική εκτροπή, το πραξικόπημα,  που ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου με το “μαύρο” στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Θέλει να οδηγήσει σε “εμφύλιο” τους συναδέλφους τους οποίους έστειλε παράνομα και χωρίς αποζημιώσεις στην ανεργία, να εκλιπαρούν για μια δήθεν θέση εργασίας δύο μηνών, με άγνωστη ατομική σύμβαση  στο …υπουργείο Οικονομικών και εφόσον εγκριθούν από άγνωστους κριτές τα “φωτογραφικά” προσόντα τους και οπωσδήποτε, για τους περισσότερους, αφού εκκενωθεί το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και η ΕΤ-3. Το μόνο που δεν λέει ο κ. Καψής είναι ότι στη θέση των ΜΑΤ για την εκκένωση των εγκαταστάσεων από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ θα αξιοποιήσει τους 1.410 “επιλαχόντες” αναζητούντες μια θεσούλα εργασίας συναδέλφους.

Δεν πιστεύω ότι το σχέδιο εξευτελισμού της ΕΡΤ και των συναδέλφων μας  θα βρεί και πολλούς συμπαραστάτες. Η κοινωνία που ακούει και βλέπει έχει καταλάβει πολύ καλά ότι αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Η φωνή της ΕΡΤ, της Ετ-3 και των 19 περιφερειακών ραδιοσταθμών  θα μείνει ζωντανή.



Δημήτρης Τρίμης
προεδρεύων του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου