Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το έγγραφο που διακινήθηκε χθες από τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ ως απάντηση στον Υφυπουργό της Δημόσιος ραδιοτηλεόρασης και αναφέρει ότι υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της ΠΟΣΠΕΡΤ δηλώνουμε το εξής :

Η σύμφωνη γνώμη της ΠΟΣΠΕΡΤ δόθηκε επί άλλου κειμένου και ΟΧΙ επί του κειμένου που διακινήθηκε ως εκ τούτου δεν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ παραμένει σταθερά και αταλάντευτα στις αρχικές της θέσεις  για μια ΕΡΤ ανοιχτή, παράθυρο στην κοινωνία και δεν δέχεται καμία μεταβατική περίοδο όπως κι αν βαφτίζετε, που υποτιμά τους εργαζόμενους και  την συνταγματική επιταγή για ενημέρωση, πολιτισμό και ψυχαγωγία.

Ο ΑΓΩΝΑΣ συνεχίζεται ενάντια στην εφαρμογή των δουλικών μορφών εργασίας με επαχθείς όρους, ελαστικές και περιθωριακές σχέσεις εργασίας, σε ατομικές συμβάσεις ή εργασία που θα αμείβεται «με απολαβές» αντί για μισθούς, που είναι αντεργατικές και προσβάλουν κάθε έννοια δικαίου και την νοημοσύνη μας.

Οι συνελεύσεις των εργαζομένων καθημερινά, οι Έλληνες πολίτες και οι κοινωνικοί φορείς, δίνουν την απάντηση για συνέχιση του αγώνα να ανοίξει  ΤΩΡΑ η ΕΡΤ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου