Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

ΣΗΜΕΡΑ Πέμπτη 4/7 στις 20.30  Η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΚΙ ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ διοργανώνουν  μεγάλη συναυλία για την ΕΡΤ παίρνοντας  τη σκυτάλη στην αδιάκοπη μουσική σκυταλοδρομία συμπαράστασης στον αγώνα της ΕΡΤ που ξεκίνησε από τις 11 Ιουνίου και συνεχίζεται!

Με ηπειρώτικες κομπανίες, με τραγουδιστές, με πολυφωνικά και χορωδίες αλλά και χορευτικά συμμετεχουν  σε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης σε ένα αγώνα τόσο κρίσιμο για όλους μας,
 «Η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ από την πρώτη στιγμή, την ώρα της αποτρόπαιης κυβερνητικής απόφασης για το κλείσιμο της ΕΡΤ, εκδήλωσε με ομόφωνο ψήφισμα του Δ.Σ. την κατηγορηματική της αντίθεση, αναλύοντας τη σημασία και την προσφορά της ΕΡΤ και στην Ήπειρο και τους ξενιτεμένους Ηπειρώτες σε όλο τον κόσμο. Χάρη στην ΕΡΤ τόσα χρόνια οι ξενιτεμένοι μας έβλεπαν την "ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ" σε όλο τον κόσμο. Καιρός να τους κάνουμε ένα μικρό αντίδωρο σε αυτή τη στήριξή τους, με τον γενναιόδωρο Ηπειρώτικο τρόπο!

Σε αυτή τη διαρκή συναυλία αλληλεγγύης, οι Ηπειρώτες είναι οι πρώτοι που αναλαμβάνουν μια ολόκληρη βραδιά, γιατί, το ξέρουμε, οι ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!»

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:
ΠΕΤΡΟΛΟΥΚΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΣΙΑΤΡΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΡΑΝΤΖΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΘΟΔΩΡΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΧΑΟΝΙΑ
"ΛΑΛΗΤΑΔΕΣ"
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΤΣΙΝΗΣ
ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΑΣΟΥ ΜΑΓΚΛΑΡΑ
ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΑΕΤΟΠΕΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΗΛΙΑΣ ΚΟΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΗΣ
ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΣΧ\ΗΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΩΤΣΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΟΝΤΙΔΗΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου