Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΑρ. Πρωτ.: 1481/26-4-12Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. καλεί, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 26 παρ. 1, 3, 4 και 5 του Καταστατικού, τα μέλη της Ένωσης σε τακτική Γενική Συνέλευση, στις 14 Μαΐου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11π.μ., στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ένωσης (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1.Έγκριση οικονομικού απολογισμού χρήσης 2011, έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.

2. Έγκριση οικονομικού προϋπολογισμού χρήσης 2012. 

3.Παροχή εξουσιοδότησης στο ΔΣ καταγγελίας των συλλογικών συμβάσεων εργασίας με την ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ, την Ε.Ρ.Τ. - Α.Ε., και το Α.Π.Ε. -Α.Ε. και σύναψης νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας και ιδιωτικών συμφωνιών. 

4.Κήρυξη απεργίας και στάσεων εργασίας στην ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ, την Ε.Ρ.Τ. - Α.Ε. το Α.Π.Ε.-ΜΠΕ, το Ελληνικό Δημόσιο και στις εφημερίδες: ATHENS NEWS, CITY PRESS, PRESS TIME, ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ, ΑΔ. ΤΥΠΟΣ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, ΑΥΓΗ, ΑΥΡΙΑΝΗ, ΒΡΑΔΥΝΗ, GOAL NEWS, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΕΞΠΡΕΣ, ΙΣΟΤΙΜΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13, ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, ESPRESSO, ΕΣΤΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΚΕΡΔΟΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, METRO, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΝΙΚΗ, ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, DERBY NEWS, Ο ΛΟΓΟΣ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ, SCORE LIVE, SPORTDAY, VETO, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, ΦΙΛΑΘΛΟΣ, ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, ATHENS VOICE, A1, ΕΥΡΩΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΞΙΑ, ΑΠΟΨΗ, Η ΣΦΗΝΑ, ΜΕΤΟΧΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΕΝΩΣΗ, ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, Η ΓΑΤΑ, Η ΠΡΑΣΙΝΗ, ΠΡΙΝ, Η ΕΠΟΧΗ, REAL NEWS, ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, στους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς: ΑΘΗΝΑ 9,84, ALPHA TV, ΘΕΜΑ 98,9, ALTER, ΑΝΤΕΝΝΑ 97,2 FM, ΑΝΤΕΝΝΑ TV, NOVASPORT, EXTRA 3, HIGH TV, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM, ΚΑΝΑΛΙ 1 (90,4), CHANNEL 9, ΚΑΝΑΛΙ 10, SPORT TV, MEGA, ΞΕΝΙΟΣ FM, Ρ/Σ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, STAR CHANNEL, ΤΗΛΕΑΣΤΥ, 902 ΑΡΙΣΤ. ΣΤΑ FM, 902 TV, FLASH 96, FLASH.GR, ΣΚΑΪ TV, ΣΚΑΪ 100,3, REAL FM, ΒΗΜΑ FM, ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, BLUE SKY, ATHENS SHOCK RADIO, ΠΑΡΕΑ FM, MAD, SENTRA FM, ΡΥΘΜΟΣ, ARRENA, SUPERSPORT FM, VFM, GALAXY, FREEDOM, NITRO, ROCK FM, RED, ΔΙΕΣΗ, ΜΕΛΩΔΙΑ, KISS, BEST, SFERA, ΕΝ ΛΕΥΚΩ, ΛΑΜΨΗ, ΔΡΟΜΟΣ, DERTI, JOHN GREEK, ORANGE, RADIO DEE JAY, LOVE RADIO, HIJACK, OASIS, FRESH, SPORT FM, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΔΙΦΩΝΟ, καθώς και σε οποιονδήποτε εργοδότη που δεν αναφέρεται ονομαστικά. 

5.Διεκδίκηση Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας- Απεργιακές Κινητοποιήσεις.

6.Δραματικές εξελίξεις στα ασφαλιστικά ταμεία του κλάδου.

7.Ορισμός ημερομηνίας για τη διεξαγωγή των ψηφοφοριών επί των θεμάτων της Γενικής Συνέλευσης και αρχαιρεσιών προς εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

Η Γενική αυτή Συνέλευση είναι πρώτη και για να υπάρχει απαρτία θα πρέπει, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 26 παρ. 4 του Καταστατικού, να παρίσταται σ' αυτήν το 1/3, τουλάχιστον, των τακτικών μελών της Ένωσης, που έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους του προηγουμένου έτους. Σε περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση καλείται στις 16 Μαΐου 2012, ημέρα Τετάρτη, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, οπότε για να υπάρχει απαρτία, θα πρέπει να παρίσταται το 1/4 των τακτικών μελών της Ένωσης, που έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους του προηγουμένου έτους. Εάν και κατά τη δεύτερη αυτή ημερομηνία δεν υπάρχει απαρτία, η Γενική Συνέλευση καλείται σε τρίτη συνεδρίαση στις 18 Μαΐου 2012, ημέρα Παρασκευή, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Κατά την τρίτη αυτή συνεδρίαση, για να υπάρχει απαρτία απαιτείται η παρουσία του 1/5 των πιο πάνω μελών της Ένωσης. Εάν και κατά την τρίτη αυτή συνεδρίαση δεν υπάρξει απαρτία, τότε η Γενική Συνέλευση καλείται στις 22 Μαΐου 2012, ημέρα Τρίτη, και ώρα 11 π.μ., στο Ξενοδοχείο “DIVANI CARAVEL” (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου αρ. 2) και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, οπότε θα βρίσκεται σε απαρτία με όσα μέλη και αν είναι παρόντα. 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου