Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Κύριε Καψή είστε Επαγγελματίας Διαστρεβλωτής


Του Χρήστου Γιαννούλη, Δημοσιογράφου της ΕΡΤ3
Θα τολμούσα να πω ότι πρέπει να είστε και πολύ κακός μαθητής ή ανεπιτυχής ακόλουθος του  «εθνικού» σχολιαστή  στην διαστρέβλωση της αλήθειας.
Διαβάζω ότι απαντώντας στην ερώτηση της Βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου για τα έκτροπα της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ που σας έχουν κάνει περίγελο στην Ευρώπη και στους διεθνείς οργανισμούς , περιγράψατε μία συμφωνία που δεν υλοποιήθηκε γιατί οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ήταν αδιάλλακτοι, κάτι που οφείλεται στην επιδίωξη τους να καταστούν υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ όπως είπατε. Ούτε καν δεν έχετε την συντακτική και  γραμματική ευγένεια να μιλήσετε για υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ. Υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε Μίζες SIEMENS ή Γιουσουφάκια Σημίτη ένα πράγμα.
Καταρχήν θέλω να σας θυμίσω ότι αν αναφέρεστε σε εμένα που έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης ΚΑΙ με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η συνάδελφος Αγλαϊα Κυρίτση στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, διεκδικούμε την Ψήφο των πολιτών και όχι τον διορισμό μας. Εάν δεν μας επιλέξουν οι πολίτες, θα πάμε σπίτι μας και όχι σε κάποιο ευάερο και ευήλιο κυβερνητικό γραφείο με πολυδάπανους προϋπολογισμούς.  Βλέπετε οι γονείς μας, οι εργοδότες και οι πολιτικοί φίλοι μας δεν μας εξασφάλισαν ποτέ τον ΔΙΟΡΙΣΜΟ στην Πολιτική σκηνή. Και ούτε το θέλουμε και ούτε πρόκειται να το επιδιώξουμε. Όπως επίσης δεν μας εξασφάλισαν ποτέ, την δυνατότητα ασφαλούς και ανέφελης πορείας σε ένα επαγγελματικό χώρο, δεν μας γέννησαν διευθυντές και πολύ περισσότερο δεν μας έδωσαν την δυνατότητα να ζούμε στο αποστειρωμένο περιβάλλον μακριά από τον κόσμο και την πραγματικότητα.
Αντιθέτως εσείς που σας «μυρίζει» «το» ΣΥΡΙΖΑ, απολαμβάνετε τον διορισμό από πολύ νεαρή ηλικία και τώρα ιδιαίτερα σε μία θέση που εξ ορισμού προσβάλει την δημοκρατία σε αυτή την χώρα και την επαγγελματική αξιοπρέπεια ενός επαγγελματία δημοσιογράφου. Μην ξεχνάτε ότι είστε ο μοναδικός ίσως στον κόσμο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Θέση που δημιουργήθηκε μετά τον εξευτελιστικό μαύρο στην ΕΡΤ που διέσυρε και διασύρει ακόμη την χώρα μας παγκοσμίως.
Και επειδή δεν σας αρκεί ο διορισμός σας από μια ευάλωτη κυβέρνηση που υπηρετείτε όμως τυφλά, διαμορφώνετε το πολιτικό σας μέλλον σε μία κίνηση που φλερτάρει αδιακρίτως με τους «τροχονόμους» της διαφθοράς που και ως διευθυντής των ΝΕΩΝ δεν είδατε ποτέ και ούτε τώρα έχετε την γενναιότητα να αναγνωρίσετε. Στις θέσεις των θεάτρων που συνωστίζεστε για να οραματιστείτε την νέα κεντροαριστερά, βρίσκονται αρκετοί «θεατρίνοι» που πέφτουν από τα σύννεφα για το όργιο μιζών ενώ συνέβαιναν όλα σχεδόν  κάτω από την μύτη τους. Για όσο διάστημα κυβερνούσαν δεν είχαν δει και ακούσει ποτέ τίποτε.  Ούτε και εσείς φυσικά.
Η συνύπαρξη με αυτό το πολιτικό προσωπικό είναι αθώα. Η στήριξη ΚΑΙ του ΣΥΡΙΖΑ για έναν υποψήφιο, είναι ενοχή. Αν αυτό δεν είναι σχιζοφρένεια, τότε τι μπορεί να είναι;

Στο Θέμα της ΕΡΤ τώρα. Έχω ξαναγράψει αλλά δεν ιδρώνει το αυτί σας και πολύ περισσότερο δεν ευαισθητοποιούνται οι αδρανείς χορδές της αξιοπρέπειας σας, ότι συμφωνία με τους εκπροσώπους των εργαζομένων που λέτε ότι συζητήσατε εξαντλητικά, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ. Όχι γιατί, ανάμεσα τους και εγώ, ήμασταν αδιάλλακτοι, αλλά γιατί ποτέ δεν μπορούσατε να καταστείτε αξιόπιστος συνομιλητής μίας κυβέρνησης που άλλα έλεγε και άλλα έκανε.
Θα σας θυμίσω για μία ακόμη φορά την ατιμωτική για εσάς υπαναχώρηση στο θέμα των αποζημιώσεων που απειλήσατε με παραίτηση όταν σας χόρεψαν στο ταψί οι Ντάνης (εκ του Ιορδάνης) Τζαμτζής και Μάκης (εκ του Μαυρουδής) Βορίδης.
Επίσης η συμφωνία για τους 2000 απολυμένους της ΕΡΤ, θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι έγινε μεταξύ των εργοδοτών σας Σαμαρά – Βενιζέλου, πριν σας προσλάβουν στην κυβέρνηση και όχι μεταξύ υμών και των εκπροσώπων των εργαζομένων της ΕΡΤ.
Δεν θα σπαταλήσω άλλες γραμμές γιατί θα μπορούσε να γραφτεί βιβλίο για την εξοργιστική σας συνέπεια στην ασυνέπεια και στην διαστρέβλωση. Είναι ύβρις όμως πραγματικά να κατηγορείτε εσείς για ψέματα έναν βουλευτή της Αντιπολίτευσης, όταν διεκδικείτε επάξια τον τίτλο του Αρχιερέα των ψεμάτων γύρω από την ΕΡΤ.

ΥΓ: Αν σας ενοχλεί τόσο πολύ που διεκδικούμε την ψήφο των πολιτών και δεν αναζητούμε διορισμό στην πολιτική, απαγορέψτε το με κάποια πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σαν και αυτή που δεν κυρώθηκε ποτέ στην Βουλή αλλά σφράγισε με μαύρο βουλοκέρι την ΕΡΤ. Να θυμάστε όμως ότι η ιστορία είναι πολύ αυστηρή με τους μοιραίους και άβουλους υπηρέτες του άδικου.
Χρήστος Γιαννούλης
Δημοσιογράφος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου