Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΠΟΣΠΕΡΤ: Η ΕΡΤ υπάρχει και θα υπάρχει και μετά από αυτούς.

         

Η κατάργηση του συντάγματος της Ελλάδας από την κυβέρνηση είναι γεγονός.
Η επόμενη απόφαση της κυβερνητικής… «πλειοψηφίας» στη Βουλή ή όπως συνηθίζει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, είναι ότι και επισήμως καταργείται το σύνταγμα.
Γιατί; Ποιος από αυτούς θα κοκκινίσει; Ποιος έχει τσίπα;
Γιατί να μη το κάνουν κι αυτό στη «δημοκρατική» κυβέρνηση που έφερε το έρεβος στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου;
Τα εξευτέλισαν όλα! Θεσμούς, αξίες, οράματα, έθνος κ.λπ.
Επομένως, δεν μας εκπλήσσει και η νέα τροπολογία που θα ψηφιστεί στη Βουλή, σε άσχετο και πάλι νομοσχέδιο, ώστε το μόρφωμα της Δ.Τ. να μετονομαστεί σε ΝΕΡΙΤ, χωρίς καμία άλλη αλλαγή, να συνεχίσει δηλαδή το μόρφωμα την δήθεν εκπομπή του μέχρι…. και οι δηλώσεις των αρμοδίων ότι δήθεν θα λειτουργούσε δημόσια τηλεόραση από τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 καλύτερη από την ΕΡΤ, ήταν για να  επιβεβαιώσουν  το ξεπούλημα με κάθε τρόπο σε « ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ » της Δημόσιας περιουσίας της ΕΡΤ  (ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ), τόσο της ακίνητης (μεγάλη σε μέγεθος και αξία) όσο και της ανεκτίμητης των υποδομών του Δικτύου εκπομπών και των συχνοτήτων και όλα όσα ακολουθούν, παράνομα και καταχρηστικά.
Ότι όμως και να ψηφίζουν στη Βουλή, όσα σύμβολα και πινακίδες της ΕΡΤ να κατεβάζουν, όσο και να θέλουν να την κάνουν να ξεχαστεί για να κρύψουν τη βρομιά και τη φασιστική νοοτροπία τους,
η ΕΡΤ  υπήρχε,  υπάρχει  και  θα  υπάρχει  και  μετά  από  αυτούς.
Ζει, στον αγώνα των αγωνιζόμενων εργαζομένων της ΕΡΤ σε ΟΛΗ την ΕΛΛΑΔΑ,  στις καρδιές της χειμαζόμενης κοινωνίας και των αλληλέγγυων που είναι η ανάσα μας, στις παρακαταθήκες που άφησαν οι τιμημένοι νεκροί μας (δυστυχώς, σήμερα χάσαμε άλλον ένα αγωνιστή συνάδελφο –τραγικό θύμα και αυτός, της θανατηφόρας πολιτικής τους ),  αναμένοντας τη στιγμή της δικαίωσης και της λειτουργίας της ΕΡΤ -θεματοφύλακα του πλουραλισμού και του πολιτισμού-  που πλησιάζει με την ανατροπή αυτής της καταστροφικής και φαύλης πολιτικής.  


Υ.Γ. Ξέρουμε καλά ότι κάποιοι από τους συμπολιτευόμενους βουλευτές θα προσποιηθούν στην αρχή τους.. αντάρτες ή θα πουν ότι δεν κατάλαβαν –δεν ήξεραν . Είναι δειλοί και ψεύτες και δεν θα πείσουν κανέναν με κροκοδείλια δάκρυα. Η δημοκρατία είναι κάτι πολύ σοβαρό μα είναι άγνωστη σε αυτούς.   - Μην παίζουν όμως μαζί της. Εμείς, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα και ο λαός, είμαστε παρόντες. - Δεν θα τους ανεχτούμε άλλο.   Τα  ψέματα τελείωσαν. Σε λίγο θα πάνε όλοι στον εισαγγελέα και όχι στο σπίτι τους, όπως ευελπιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου