Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΣΗΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΕΣΥ 17 και 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Μαζί ενάντια στο φόβο.
Να ανοίξει η ΕΡΤ τώρα
     
 Είμαστε  αυτοί  οι οποίοι  και πριν πέσει το «μαύρο» στην ΕΡΤ δίναμε το δυναμικό «παρών» στους αγώνες  για την απεξάρτηση της ΕΡΤ από τον κυβερνητισμό και την χειραγώγηση.
Είμαστε αυτοί  οι οποίοι  και πριν την 11η Ιουνίου , με  συγκεκριμένα στοιχεία αποδείξαμε  ότι η διαφθορά και οι αμαρτίες στην ΕΡΤ είχαν ονοματεπώνυμο  και πολιτικό πρόσημο.
Είμαστε αυτοί που ζητήσαμε την «κάθαρση» και τον εξορθολογισμό   της ΕΡΤ επιμένοντας  στην αναγκαιότητα για την  ενίσχυση του «δημόσιου» χαρακτήρα της, που  αρνηθήκαμε την επιχείρηση συρρίκνωσης  και απαξίωσης της ΕΡΤ, προς  όφελος των ιδιωτικών  καναλιών.
Είμαστε  αυτοί που από την πρώτη στιγμή που η τρικομματική κυβέρνηση «έριξε το  μαύρο» στην ΕΡΤ , επιχειρώντας να στείλει  το μήνυμα του φόβου σε ολόκληρη την κοινωνία ,αντισταθήκαμε  στο πραξικόπημα και  πρωτοστατήσαμε να μετατραπεί το προαύλιο του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής  σε κέντρο αγώνα  και συσπείρωσης όλων εκείνων που ασφυκτιούν στην ισοπέδωση της ζωής τους.
Είμαστε αυτοί που συγκρουστήκαμε  με τα ΜΑΤ στην Μεσογείων για να μην μπεί το λουκέτο στην ΕΡΤ.
Είμαστε αυτοί που δεν μπήκαμε  στο δίλημμα να  συμμετέχουμε ούτε στην ΔΤ μα ούτε και στην ΝΕΡΙΤ, στο όνομα του ρεαλισμού και ή της ανεργίας..
Όλοι εμείς επιμένουμε πως η ΝΕΡΙΤ είναι  «μόρφωμα» και υποκατάστατο  του  «μαύρου». Όλοι  εμείς αρνηθήκαμε με την συμμετοχή μας , ακόμη και με την υποβολή των δικαιολογητικών στον διαγωνισμό να  νομιμοποιήσουμε  το πραξικόπημα  και την διάλυση της ΕΡΤ.
Όλοι εμείς  δίνουμε καθημερινά την μάχη μέσα από την αυτοδιαχειριζόμενη και ελεύθερη ΕΡΤ να παραμείνει ζωντανό το αίτημα  της επαναλειτουργίας  της ΕΡΤ, η οποία  δεν θα είναι κυβερνητική  και θα δίνει βήμα σε όσους σήμερα είναι αποκλεισμένοι από το μιντιακό σύστημα διαπλοκής.

Ολοι εμείς  είμαστε ρεαλιστές. Πιστεύουμε  ότι η ΕΡΤ θα ξαναλειτουργήσει σύντομα  και ότι θα ξαναβρεθούμε  νικητές  στο  Ραδιομέργαρο. Χαμένοι είναι μόνο οι  αγώνες που δεν δίνονται .

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ / Οι υποψήφιοι της ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου