Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια;


Θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια;
Τι περιμένουμε, να μας λυπηθούν;
Υπάρχει έλεος;
Το πρώτο πρόγραμμα συρρικνώθηκε, συνάδελφος ενημερώθηκε (εκπρόθεσμα) ότι είναι άνευ αντικειμένου και ορίστηκε μόνο μια κυματοθραυστική συνάντηση με τον συντονιστή για να ακούσουμε για οράματα και  παροράματα . Οι οσφυοκάμπτες συντονισμένοι προσκυνούν, ενοχοποιούν τα σωματεία μας και δημόσια επαίρονται για τις απεργοσπαστικές τους απόπειρες.  Όλα τα ζητήματα είναι σε εκκρεμότητα.
 Η ΚΥΑ  ακόμη δεν υπεφράφη  ( άρα το αίτημα  για ΣΣΕ είναι ζωντανό) και η τροπολογία για τους συμβασιούχους δεν προχώρα  γιατί όπως ισχυρίζονται αρνείται ο Στουρνάρας.  Χάνουμε δεδουλευμένα, χάνουμε την αξιοπρέπειά μας,  χάνουμε την αλληλεγγύη μας,   χάνουμε το μπούσουλα.
Αυτοί έχουν πρόγραμμα: Είναι το μνημόνιο 3! Έχουν όραμα: Είναι η  υποτίμηση (των μισθών και των αξιών ).  Έχουν προτεραιότητες: Τη συνέχιση της συρρίκνωσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και τη μονοσήμαντη εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ημετέρων. Η κυβέρνηση έχει στόχους: Την καταστολή και φίμωση κάθε ελεύθερης φωνής, για την προάσπιση της διαπλοκής και του πελατειακού συστήματος.
Εμείς;
Γιώργος Παπαζαχαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου