Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ!

Επί 5 μήνες ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ!
Το δημόσιο αγαθό που λέγεται ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ σε αξιόπιστη λειτουργία
Τις κάμερες και τα μικρόφωνα της ΕΡΤ ανοιχτά στον παλμό της κοινωνίας
Την υπόσχεσή μας για τήρηση των κανόνων δημοσιογραφικής δεοντολογίας
Την πίστη στο διάλογο, τη δημοκρατία, το ήθος και την ποιότητα 
Την επικοινωνία με τους Έλληνες σε κάθε γωνιά της γης
Το όραμα για μια κοινωνία ελεύθερη χωρίς εξαρτήσεις και ταπεινώσεις...
Με άγρυπνο νου, σώφρονα λογισμό και καρδία νήφουσα...
“κρατήσαμε τη ζωή μας” και τη ζωή σας, 
στο επίπεδο της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
Όμως η σιγή επιβλήθηκε αυτή τη φορά στα μικρόφωνα και τις κάμερες της ΕΡΤ από το πιο βίαιο πρόσωπο του καθεστώτος! Θα είναι οριστική;;;; Από εσάς εξαρτάται!
Δώστε την απάντησή  σας στην κυβέρνηση, με όποιον τρόπο μπορείτε. Ψηφίστε με τα μέσα που διαθέτετε. Στείλτε μηνύματα, επιστολές διαμαρτυρίας, ενεργήστε ατομικά και συλλογικά, καταγγείλετε τους βουλευτές της περιοχής σας και τα κόμματα που ψήφισαν την παραχώρηση των συχνοτήτων και έβαλαν  ουσιαστικά την ταφόπλακα στην ΕΡΤ.
Εμείς συνεχίζουμε και δεν εγκαταλείπουμε. Απο το πεζοδρόμιο κατ' ευθείαν στην καρδιά σας!
ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΤΟΥΦΑ

5 σχόλια:

  1. Αντέξατε 5 μήνες αλλά οι προδότες πολλοί. Η Δημοκρατία για να υπάρχει, πρέπει να την υπερασπιζόμαστε και προστατεύουμε όλοι. Και φάνηκε το γιατί δεν αντέχει στη χώρα μας. Οι εθελόδουλοι, παρτάκηδες, ανήθικοι και απαίδευτοι πολλοί. Πέσανε πολλές μάσκες με αφορμή την ΕΡΤ. Αποκαλύφθηκε η έλλειψη πολιτισμού - και η αδιαφορία προς κάθε πράξη πολιτισμού, δικαιοσύνης, ήθους - πολλών συναδέλφων σας που εγκατέλειψαν, πολιτικών (το φαινόμενο ΔΗΜΑΡ), αλλά και πολιτών που αδιάβαστοι, ανενημέρωτοι και πολλές φορές κακεντρεχείς προς τους εργαζομένους της ΕΡΤ περίμεναν τα ΜΑΤ να μπουν στο ραδιομέγαρο ώστε να επιβληθεί η νομιμότητα. Τα συναισθήματα πολλά - Θυμός, πίκρα, αηδία αλλά και κάποια ελπίδα από τους ανθρώπους που φάνηκαν αλληλέγγυοι με σταθερή θέση στο δίκαιο.
    Κάποια στιγμή η δικαίωση θα έρθει. Όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο για τη ψυχική ηρεμία των αγωνιστών.
    Καλή συνέχεια και υπομονή.

    Διονύσης Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποκλινομαι στους αγωνιστες των αυτονοητων,γιατι ετσι θελουν να μας κανουν,αλλά παιδια ,δεν θα τα καταφερουν,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ,παρ ολη την απουσια του κοσομου ο οποιος φοβισμενος καθεται κελισμενος στα σπίτια του τρωγωντας απο τα αλληλλέγυα συσίτια και παίρνοντας σακουλες με τρόφιμα απο αλληλέγγυες κοινότητες.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ.Ολοι και ο καθενας μας ξεχωριστα πρέπει να κάνει απολογισμο ζωης και να αποφασίσει ποιό θα είναι το μέλλον του και το μελλον των παιδιων του.Τι θα λεω στα παιδα μου οταν μεγαλωσουν στην ερωτηση ΕΣΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΤΕ?ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΩ......ΕΣΥ? ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΡΩΤΗΣΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ......ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ....... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ........ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους της ΕΡΤ

    http://failedevolution.blogspot.gr/2013/11/blog-post_9.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Ο αγώνας σας μας δίνει κουράγιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή