Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας   έξω από το Υπουργείο Οικονομικών πραγματοποίησαν σήμερα οι δημοσιογράφοι της    ΕΡΤ  , διεκδικώντας την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου και την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας . Η  κινητοποίηση  των δημοσιογράφων έγινε στο πλαίσιο των 48ωρης απεργίας που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ  για τους εργαζομένους σε όλα τα Δημόσια Μέσα   Ενημέρωσης . Στην  σημερινή Γενική Συνέλευση που έγινε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ αποφασίσαμε κλιμάκωση των κινητοποίήσεων μας  έως και την  ερχόμενη  Τρίτη  ημέρα γενικής απεργίας στον τύπο με κυλιόμενες 24ωρες  απεργίες.
Δεν ξεχνάμε την δρομολογημένη κυβερνητική απόφαση για κλείσιμο της ΕΤ1, δεν ξεχνάμε την εφεδρεία -απόλυση,δεν ξεχνάμε τις μειώσεις που έχουμε ήδη υποστεί  και  την φοροεπιδρομή.
Ανησυχούμε γιατί η κυβέρνηση  επιδιώκει να  μετατρέψει  τους δημοσιογράφους   των δημοσιων μέσων Ενημέρωσης  σε κρατικούς υπαλλήλους, εντάσσοντάς τους στο ενιαίο μισθολόγιο . Ενταξη στο ενιαίο μισθολόγιο  σημαίνει  κατάργηση των ΣΣΕ, κατάργηση   των συνδικαλιστικών μας φορέων, μείωση των αποδοχών, μελλοντική καταργηση των ασφαλιστικών μας φορέων.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ :
Αύριο Σάββατο  15/10/2011  στις 6 το απόγευμα   από την πλατεία Συντάγματος , να  μεταδώσουμε διαδικτυακά    αδιαμεσολάβητο απεργιακό δελτίο  ειδήσεων . Παρεμβάσεις   θα γίνουν από  εκπροσώπους  κλάδων εργαζομένων  που  πλήττονται  από την   κυβερνητική επίθεση .  Καλούνται   όσοι  το επιθυμούν  να δώσουν το παρόν .  Μπορείτε να συντονιστείτε  στο web tv  του ΑΠΕ  και στο dimosiografoiert.blogspot.com
Την ερχόμενη Δευτέρα   στις 10πμ  στον 3ο οροφο της  ΕΣΗΕΑ  οι εργαζόμενοι σε  όλα τα Δημόσια  Μέσα δίνουν συνέντευξη τύπου , με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις ..
Την Τρίτη  ραντεβού  στις 11  έξω από την ΕΣΗΕΑ και πορεία προς την βουλή     
ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 17.00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου