Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Σίμο, Παντελή και Μάναλη, πόσα πληρώνετε από τον κρατικό προϋπολογισμό στους καναλάρχες της DIGEA;

  
Η σημερινή (11/9/2013) ανακοίνωση της DIGEA είναι σαφής: Η Digea παρέχει προσωρινά, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, υπηρεσίες κωδικοποίησης και πολυπλεξίας στη Δημόσια Τηλεόραση, υπηρεσίες που δεν παρουσίασαν κανένα απολύτως τεχνικό πρόβλημα και εξακολουθούν να παρέχονται στην Δημόσια Τηλεόραση απρόσκοπτα”.

Περιμένουμε επομένως να μάθουμε με ποια σύμβαση, μετά από ποιόν διαγωνισμό και με πόσα χρήματα του ελληνικού λαού οι καναλάρχες -ιδιοκτήτες της Digea- προσφέρουν τεχνικές υπηρεσίες στην ανυπόστατη “ΔΤ”;


Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της εταιρείας των μεγαλοκαναλαρχών:
“Με αφορμή ανακριβή δημοσιεύματα στον Τύπο, που εμπλέκουν την Digea στη χτεσινή διακοπή σήματος της Δημόσιας Τηλεόρασης (Δ.Τ.), επιχειρώντας να διαμορφώσουν μια λανθασμένη και αρνητική εικόνα για την εταιρία, η Digea – Ψηφιακός Πάροχος Α.Ε. επιθυμεί να διευκρινίσει τα εξής, με στόχο την έγκυρη ενημέρωση του κοινού. ̵ Η Digea δεν εμπλέκεται με κανέναν απολύτως τρόπο στο χθεσινό συμβάν διακοπής του σήματος της Δημόσιας Τηλεόρασης. ̵ Η Digea ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ στην Δημόσια Τηλεόραση υπηρεσίες ευρυεκπομπής (broadcasting), γεγονός που σημαίνει ότι το σήμα της Δημόσιας Τηλεόρασης ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΤΑΙ από την Digea, αλλά από πομπούς που ανήκουν στη Δημόσια Τηλεόραση. ̵ Η Digea παρέχει προσωρινά, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, υπηρεσίες κωδικοποίησης και πολυπλεξίας στη Δημόσια Τηλεόραση, υπηρεσίες που δεν παρουσίασαν κανένα απολύτως τεχνικό πρόβλημα και εξακολουθούν να παρέχονται στην Δημόσια Τηλεόραση απρόσκοπτα. Η εταιρία οφείλει να επισημάνει ότι προκύπτουν ερωτηματικά για τη συγκεκριμένη συγκυρία που αναπαράγονται τέτοια ύποπτα και παραπλανητικά δημοσιεύματα, δηλώνοντας ότι επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα της.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου