Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Απάντηση Τσαλαπάτη Γκίκα


Απάντηση στο χαλκείο Τρίμη

Με μια πρωτοφανή προβοκάτσια  Τρίμη προσπαθούν κάποιοι να κουκουλώσουν  τις  ευθύνες  τους για την ΚΥΑ της υποταγής στα δημόσια ΜΜΕ παραπληροφορώντας  επίτηδες τους συναδέλφους και στην ΕΡΤ.

Απέφυγε να συγκαλέσει ΔΣ για τη στάση εργασίας στην ΕΡΤ, όπως ζήτησαν στο ψήφισμα τους οι συνάδελφοι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης,  επειδή δεν την ήθελε  ο ίδιος  Τώρα όμως προσπαθεί με ασύστολα  ψεύδη να φτιάξει αρνητικό κλίμα    και οδηγεί σε διάσπαση τον κόσμο στην ΕΡΤ.

Σήμερα λοιπόν ,χωρίς συνεδρίαση ΔΣ είχε συγκεντρώσει δια περιφοράς, 6 υπογραφές για τη στάση και με αυτή την «μαγιά» ζήτησε τηλεφωνικά και από άλλα μέλη του ΔΣ να συναινέσουν λέγοντας τους προκλητικά ότι έχει ήδη 6 ψήφους.

Οι εκπρόσωποι της ΚΕΔ στο ΔΣ  Μαρία Γκίκα και Δ.Τσαλαπάτηςσυμφώνησαν να κηρυχθεί στάση εργασίας  του είπαν όμως να συνεδριάσει αμέσως το ΔΣ  για να ληφθούν   συνολικές αποφάσεις

Λίγο αργότερα όμως ένας από τους 6 φαίνεται ότι πήρε πίσω την υπογραφή του
και ο Τρίμης για να κουκουλώσει την υπόθεση  έστησε ένα ακόμη χαλκείο.
Άφησε να διαρρεύσει ότι δήθεν κατά της στάσης ψήφισαν η Μ. Γκίκα και ο Δ. Τσαλαπάτης, οι οποίοι όμως δεν είχαν καμία αντίρρηση για τη στάση εργασίας.
Κρύβει όμως την  αλήθεια για την ΚΥΑ της σφαγής που συμφώνησε με τον Κεδίκογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου