Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ


48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ υιοθετώντας την πρόταση της συνέλευσης των συναδέλφων αποφάσισε την κήρυξη 48ωρης απεργίας από τις 6 το πρωί του Σαββάτου, 2 Μαρτίου 2013 έως τις 6 το πρωί της Δευτέρας, 5 Μαρτίου 2013 για τους δημοσιογράφους, που εργάζονται στην ΕΡΤ.
Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ αντιμετωπίζουν την παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά της Διοίκησης της ΕΡΤ, η οποία δεν καταβάλλει στους δημοσιογράφους από τον περασμένο Νοέμβριο την αμοιβή για την εργασία της Κυριακής, των αργιών και τις υπερωρίες. Οι εργαζόμενοι απαιτούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους.
Το Δ.Σ. διεκδικεί την υπογραφή ΣΣΕ, την ανεξαρτησία και την αξιοπρέπεια των δημοσιογράφων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, καθώς και την επαναπρόσληψη των δεκάδων συμβασιούχων ορισμένου χρόνου, που απολύθηκαν. Τέλος, αντιτίθεται σε όλες τις απόπειρες συρρίκνωσης και άμεσης ή έμμεσης ιδιωτικοποίησης της ΕΡΤ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/3/13 17:45

    και εσείς το χαβά σας...Έλεος πια με τις απεργίες σας. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τις απεργίες. Οι Έλληνες πολίτες από τους οποίους ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ. Και αν δεν είναι όλοι, σύντομα θα γίνουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή