Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Η Απεργία συνεχίζεται κανονικά σε όλα τα ΜΜΕ

Η Απεργία συνεχίζεται κανονικά σε όλα τα ΜΜΕ ως τις 6 το πρωί με κοινή απόφαση που ελήφθη  στη συσκεψη Ομοσπονδιών και Σωματείων του Τύπου, που πργματοποιήθηκε μετα τη θετική έκβαση της καταψήφισης της τροπολογίας Στουρνάρα για τα ταμεία των Μηχανικών, Δικηγόρων, Γιατρών, Τραπεζουπαλλήλων και Εργαζομένων στον Τύπο.
 Πετύχαμε μια σημαντική νίκη και η κινητοποιήση των εργαζομένων συνεχίζεται για την πλήρη ανατροπή των αντιασφαλιστικών, αντεργατικών - μνημονιακών μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες  η μνημονιακή τρόικα σχεδιάζει να επαναφέρει την επίμαχη τροπολογία και να αφαιρέσει με κάθε τρόπο τους κοινωνικούς πόρους από τα ταμεία μας,
Από Δευτέρα συνεχίζουμε με νεές κινητοποιήσεις ενάντια στα όσα προβλέπει ο προϋπολογισμός και συμμετέχουμε στις απεργιακές κοινητοποιήσεις που κήρυξαν ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, Ομοσπονδίες και συνδικάτα για την Τρίτη και την Τετάρτη.
Στην ΕΡΤ η απεργία συνεχίζεται κανονικά με 24ωρες επαναλαμβανόμενες, και αύριο στις 12 και 30 στον προαύλιο χώρο θα δοθεί συνέντευξη τύπου για :
1. Την λογοκρισιά - ελευθεροτυπία στη δημόσια τηλεόραση, με αφορμή την καρατόμηση των δημοσιογράφων παρουσιαστών της "Πρωινής Ενημέρωσης".
2. Την σχεδιαζόμενη παραχώρηση των εγκαταστάσεων της ΕΤ1 στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.
3.Τη νομοθετική ρύθμιση που απαιτούμε για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των εργαζομένων με καθεστώς ΣΟΧ.
4.Τη διαφύλαξη του Δημόσιου χαρακτήρα της ΕΡΤ, απο την τρικομματική άλωση που απροκάλυπτα πλέον επιχειρείται.
5.Το φρενάρισμα της κατασπατάλησης  των πόρων της ΕΡΤ σε εξωτερικές και μεικτές ακριβοπληρωμένες παραγωγές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου