Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΣΠΕΡΤ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  
                                                                                          
                                                             Αγία Παρασκευή, 05-12-2012

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Οι μάσκες έπεσαν ! Αντί για Χριστούγεννα μας έχουν φέρει την εποχή του καρνάβαλου.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ θα διαφυλάξουν με κάθε τρόπο την περιουσία του ελληνικού λαού που εκχωρείται στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως για τις ανάγκες υπηρεσιών για αλλοδαπούς και ειδικότερα το μεγαλύτερο μέρος γης και παραγωγικών μονάδων Στούντιο Α’ και Β’, το μοναδικό κτίριο κινηματογραφίας, συνεργείο οχημάτων, κτίρια τηλεόρασης, κτίριο master control που έχει ως αποτέλεσμα την διακοπή της παραγωγής όλων των μονάδων ακόμα και του στούντιο Δ’ που υποτίθεται μεγαλόκαρδα το αφήνουν στη χρήση της ΕΡΤ, και άλλες παραγωγικές μονάδες, ενώ δίπλα και γύρω από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξεως υπάρχουν εγκαταστάσεις στρατοπέδων και άλλες οι οποίες είναι ανενεργές και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τον ίδιο σκοπό.

Η στοχοποίηση της ΕΡΤ με τρόπους αδιαφανείς και συνεχόμενους όπως υπογραφή ΚΥΑ, πάντα τις νυχτερινές ώρες ! (βλέπε ανταποδοτικό τέλος κλπ) κάνουν το σχέδιο Μόσιαλου να ωχριά μπροστά στη λαίλαπα των μέτρων που στρέφονται ενάντια στην περιουσία του ελληνικού λαού.

Η κατάργηση της εσωτερικής παραγωγής της ΕΡΤ ποιους ευνοεί ;

Το πολλαπλάσιο κόστος  που θα χρειαστεί για να αντικαταστήσει όλα αυτά η ΕΡΤ, ποιος θα το πληρώσει ;

Η ΠΟΣΠΕΡΤ με αλλεπάλληλα εξώδικα της προς την Πολιτική Ηγεσία και τη Διοίκηση της ΕΡΤ, όσον αφορά τις κτιριακές εγκαταστάσεις το μισθολόγιο το μέλλον των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου και η κακή διαχείριση των ρεπορτάζ (pool), που δίνονται παράνομα και καταχρηστικά, σε όλους τους Ιδιωτικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς, έχει προειδοποιήσει για όλα αυτά.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι !


Η παραπομπή στη Δικαιοσύνη όποιων παρανομούν είναι δεδομένη.

Ο αγώνας για την υπεράσπιση των συμφερόντων της ΕΡΤ Α.Ε. που είναι περιουσία του ελληνικού λαού, είναι υπόθεση όλων μας.

Η παραχώρηση των κτηριακών εγκαταστάσεων της Κατεχάκη και η μη εξεύρεση δίκαιης λύσης για όλα τα άλλα θέματα μας αναγκάζει να διεκδικήσουμε και με άλλους τρόπους – αγωνιστικούς τα δίκαια αιτήματα μας.  

  Δε θα δίνονται, ούτε θα λαμβάνονται θέματα, από και προς οποιονδήποτε Ιδιωτικό Σταθμό, μετά από απόφαση του ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ που επίσης αποφάσισε συνεχείς απεργιακές κινητοποιήσεις, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 5-12-2012, στάση εργασίας 13:00 – 17:00 και την Πέμπτη 6-12-2012, στάση εργασίας 20:00 – 24:00.

Το Δ.Σ. της ΠΟΣΠΕΡΤ θα συνεδριάσει εκ νέου την Παρασκευή.

Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. θα συνεχίσει να υπερασπίζεται αγωνιστικά & δυναμικά την περιουσία του ελληνικού λαού και τη μη εκχώρησή της όταν μάλιστα η ΕΡΤ νοικιάζει κτίρια με μεγάλο κόστος γιατί δεν της επαρκούν.  

Θα υπερασπιστεί μέχρι τέλους τον κόπο το μόχθο και το μέλλον των εργαζομένων και δεν θα σταματήσει να το κάνει παρά τις απειλές με ψεύδη υψηλά ιστάμενων προσώπων ακόμα και του Διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου