Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ακυβέρνητο καράβι η χώρα, υπεκφεύγουν οι εταίροι, η ΕΡΤ απαγορευμένη λέξη στις ανακοινώσεις τους

Προσπαθούν να τα βρουν στην πλάτη μας και παίζουν καθυστέρηση ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. Και πάλι τζίφος η συνάντηση. Οι Γέφυρες κόβονται, καθως ο Σαμαράς χοντραίνει το παιχνίδι καθημερινά.

2 σχόλια:

  1. Μας κλεισατε την δημοσια τηλεοραση!!!.... γιατι ρε εμενα με ρωτησατε?... τα παιδια μου τα ρωτησατε?... με ρωτησατε εαν θελω να βλεπω καθε ωρα και στιγμη τα ΣΟΥΤΙΕΝ, τα ευτελη ρολογια και τα πλαστικα σεντονια που διαφημιζουν με τις ωρες!... αντε ρε στα σπιτια σας αλητες!!!... ή μαλλον στα κελια σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι είναι δειλοί και ανθρωπάκια μόνο σε τέτοιες πράξεις προβαίνουν. Μόνο που αυτά τα ανθρωπάκια συνήθισαν στην ιδέα της μη αντίδρασης από τον λαό, και πιστεύουν πως έχουν κλείσει στόματα. Δεν φοβούνται αυτό που γιγαντώνεται και στην Αγία Παρασκευή, στην Θεσσαλονίκη, σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο διαδίκτυο που είμαστε πια χιλιάδες αυτοί που αναμεταδίδουν ελεύθερα το αληθινό πρόγραμμα, της αληθινής Ε.Ρ.Τ. και όχι αυτής της μεταλλαγμένης και κατοχικής που ετοιμάζουν, που ονόμασαν ΝΕΡΙΤ...
    Ας ανοίξουν την ΝΕΡΙΤ αν θέλουν από ένα ξενοδοχείο, από ένα γραφείο, να την βλέπουν μόνοι τους, και ας αφήσουν εμάς τους αληθινούς να προβάλουμε, να βλέπουμε και να ακούμε την αληθινή και μοναδική Ε.Ρ.Τ. που θα αρχίσει ξανά να βγαίνει από το ελεύθερο μέγαρο της Ε.Ρ.Τ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή