Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Πανελλαδικό-ΠανεργατικόΣυλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013,στις 11.30

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 27
Ιουνίου 2013
Αριθμ. Πρωτ.:
646

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών ΤοπικήςΑυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει ότι,θα πραγματοποιήσει Πανελλαδικό-ΠανεργατικόΣυλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013,στις 11.30 το πρωί, στη Πλατεία Καραϊσκάκη-Καρόλου 24-Αθήνα.
Στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο θα συμμετάσχουν δεκάδες Ομοσπονδίες εργαζομένων του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, ενώ και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εξέφρασε τη στήριξη της στην πρωτοβουλία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλώντα ς τους Δημοσίους Υπαλλήλους να λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο και να εκφράσουν τηναντίθεση τους στην πολιτική του μνημονίου που εφαρμόζει πιστά η συγκυβέρνηση,
βλέποντας τους αριθμούς και αδιαφορώντας για τους ανθρώπους. Η πρωτοβουλία αυτή ανελήφθη από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην προσπάθεια του κοινού συντονισμού και της διοργάνωσης μαζικών και ενωτικών αγωνιστικών κινητοποιήσεων κόντρα στην εξαθλίωση των εργαζομένων και της Ελληνικής κοινωνίας που θέλει η τρόικα και εκτελεί η δικομματική τώρα συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Στο στόχαστρο τους βρίσκονται οι εργαζόμενοι του Δημοσίου με πρώτους στη σειρά των απολύσεων τους υπαλλήλους των Ο.Τ.Α. Αφού πρώτα κατάφεραν να «κλείσουν» την Ε.Ρ.Τ. και να πετάξουν στο δρόμο με την πραξικοπηματική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου 2.656 εργαζόμενους, είναι βέβαιο πώς θα επιχειρήσουν να επιβάλουν παρόμοιες αποφάσεις και σε άλλους κλάδους.
Αποφάσεις αντισυνταγματικές και πέρα για πέρα απάνθρωπες. Η πολιτική τους είναι αδιέξοδη και καταστροφική. Η κοινωνία έχει «στεγνώσει», οι πολίτες «αυτοκτονούν» ή πεθαίνουν λόγω έλλειψης φαρμάκων, η ανεργία έχει χτυπήσει «κόκκινο», οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν καταντήσει φιλοδώρημα. Δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο. Κι όμως συνεχίζουν...
Είναι η ώρα να τους δώσου με τη δική μας ηχηρή απάντηση.
Αντί για το δικό μας «ξαφνικό» θάνατο να ετοιμάσουμε τον δικό τους...

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου