Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Η απάντηση του Συντονιστικού των Δημοσιογράφων στην ανυπόγραφη απόλυση


Η απάντηση του Συντονιστικού των Δημοσιογράφων στην ανυπόγραφη απόλυση
Επιτέλους ο Ειδικός Διαχειριστής μίλησε….
 Αφού ο ίδιος έχει αρνηθεί ουσιαστικά μέχρι στιγμής να ασκήσει τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί, μας νομιμοποιεί απολύτως να διαφυλάξουμε την περιουσία της ΕΡΤ. Του υπενθυμίζουμε, ότι αυτό κάνουμε από την πρώτη στιγμή. Καλό θα ήταν, να ενημερώσει σχετικά και τον πολιτικό του προϊστάμενο, υπουργό Οικονομικών, ο οποίος μας καλεί να «απελευθερώσουμε» το κτίριο.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση τον παραπέμπουμε στην εξώδικο δήλωση της 25ης 6ου 2013, η οποία επιδόθηκε προς το υπουργείο Οικονομικών, υπογεγραμμένη από 2.000 και πλέον εργαζόμενους στην ΕΡΤ.
Κρίμα όμως που ο Διαχειριστής στη λάσπη και τις συκοφαντίες που εκτόξευσαν εναντίον μας ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς και ο Σ. Κεδίκογλου, προσθέτει την περιφρόνηση στέλνοντάς μας ένα ανυπόγραφο και έωλο νομικά χαρτί.
 Με…μπακαλόχαρτα οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ δεν τρομοκρατούνται.
 Μαζικά και με αποφασιστικότητα συνεχίζουμε να κρατάμε ανοιχτή την ΕΡΤ, να διαφυλάσσουμε τη δημόσια περιουσία και να επιμένουμε:

  • Είναι άκυρο το «λουκέτο» στην ΕΡΤ
  • Είναι άκυρες και παράνομες οι απολύσεις των εργαζομένων
  • Η κυβέρνηση εξακολουθεί να παρανομεί, αρνούμενη να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ, που διατάσσει να επανέλθει κανονικά το σήμα της ΕΡΤ στην Ελλάδα και τον κόσμο.
  • Την απόφαση τους την ακύρωσε η ίδια η κοινωνία και η παγκόσμια κοινότητα.  
     
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου