Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΠΟΣΠΕΡΤ: Ανυποχώρητος ο αγώνας μας.Δεν σταματάμε αν δεν ανοίξει η ΕΡΤ


1 σχόλιο:

  1. Αυτοι που σας συμπαραστεκονται απο την πρωτη στιγμη ειναι ο αναρχικος/αντιεξουσιαστικος χωρος. ΤΟ κανουν παντα χωρις προαπαιτουμενα, απλα επειδη εχουν ριζωμενη την εννοια της αλληλεγγυης στο πετσι τους.
    Δεν εχω χρονο να αναπτυξω περισσοτερο τις σκεψεις μου αλλα βρισκω τουλαχιστον ακομψο απο μεριας σας - μιλαω για την ροη του προγραμματος της ερτ στον ιντερνετ- να συνεχιζετε το προγραμμα σας κανονικα ειδησεογραφικα, να μιλατε τις υπολοιπες ωρες γενικα για την ερτ και να μην αναφερετε καθολου τους παραλληλους αγωνες που απασχολουν τον αντιεξουσιαστικο χωρο.
    Μιλαω για τον απεργο πεινας Σακκα που βρισκεται προφυλακισμενος πανω απο 2μησι χρονια, για την προηγουμενη προσπαθεια φιμωσης και λογοκρισιας του indymedia και δυο ακομα ιντερνετικων ραδιοφωνων, την συνεχη εδω και χρονια παρενοχληση των συχνοτητων στα fm απο κενο σημα στην μια και απο εμπορικο σταθμο στην αλλη συχνοτητα του ραδιοσταθμου ραδιοζωνες ανατρεπτικης εκφρασης 98fm- που κανει εκπομπη μεσα απο τοραδιομεγαρο αυτες τις μερες αναδεικνυοντας τον αγωνα σας-.
    Δεν τρεφω αυταπατες οτι οταν μιλατε για αυτοδιαχειριζομενη ερτ δεν εχετε στο μυαλο σας το ιδιο πραγμα με μενα αλλα τουλαχιστον για τα ματια του κοσμου αναδειξτε τους πραγματικους κοινωνικους αγωνες που συνεβεναν και που θα συνεχισουν να συμβαινουν κι οταν εσεις σταματησετε να παλευετε ειτε επειδη θα λυθει το προβλημα σας ειτε επειδη θα βαρεθειτε. Καποιοι θα συνεχισουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή