Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Θέση και Στάση


Η προσωπική μου θέση για την επιστροφή των συμβασιούχων ήταν και παραμένει η η ίδια :Επιστροφή και των 171 συναδέλφων. Αυτή ήταν και η θέση της ΕΣΗΕΑ και της Γενικής μας Συνέλευσης .Οποιαδήποτε ''έκπτωση'' σ αυτόν τον αριθμο  και οποιαδήποτε διαδικασία αξιολόγησης  είναι ''ανθρωποθυσία'.
Στην επιτροπή αξιολόγησης πήγα μετά από ''υπόδειξη'' της πλειοψηφίας των συναδέλφων που ήταν στην αίθουσα σύνταξης της ΝΕΤ, όταν ενημερώθηκα οτι ορίστηκα μεταξύ των μελών και μετά από την ομόφωνη εκτίμηση των μελών της συντονιστικής επιτροπής οτι ''κάποιος από μας έπρεπε να παρακολουθήσει τη διαδικασία''.Στο πρακτικό αυτής της επιτροπής έγραψα , οπως μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε,ότι'' σύμφωνα με τη θέση της ΕΣΗΕΑ και της Γενικής Συνέλευσης των δημοσιογράφων εγω υποστηρίζω ότι πρέπει να επιστρέψουν όλοι οι συνάδελφοι''.Και φυσικά δεν ψήφισα την ''αξιολόγηση''.
                                                                       ΝΙΚΟΣ ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ 
                                                           ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΝΕΤ

2 σχόλια:

  1. Είχες τέτοια θέση;Μπράβο παλληκάρι μου! Ευγε! Και δεν μου λές...μιά που δεν επέστρεψαν και οι 171 συμβασιούχοι, εσύ τι έκανες μετά γι' αυτή την "ανθρωποθυσία"; Και καλά να πώ ότι δεν έκανες τίποτα, γιατί δε αντέχεις τα αίματα...
    Για όσα γράφονται για προαποφασισμένες λίστες συμβασιούχων, για επιλογή των εκλεκτών και φίλων της διοίκησης, των επιτροπών, των κομμάτων, για τις δεύτερες δουλειές των αγαπημένων παιδιών, για τους συμβασιούχους που ήρθαν πέρυσι και τους κράτησαν για να πετάξουν ανέργους κ.λπ, εσύ τι λές; Ορίστε;;; Δεν άκουσα!Καλά, σκέψου το και τα ξαναλέμε...θα επανέλθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι επειδή πάντα "χτυπάω" δύο φορές...να πώ ότι το παραπάνω σχόλιο αφορά τη "θέση". Για τη "στάση" δεν έχω σχόλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή