Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Τζάμπα μάγκες: 32 βουλευτές της ΝΔ θέλουν να μπουν τα ΜΑΤ στην ΕΡΤ – Οι Χρυσαυγίτες ακολουθούν… με δικό τους πλαίσιο δράσης

Δραστικά μέτρα για να λήξει η “κατάληψη”, όπως την χαρακτηρίζει η κυβέρνηση, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και να «επανέλθει η νομιμότητα στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση» ζητούν 32 βουλευτές της ΝΔ από τον αρμόδιο υφυπουργό Παντελή Καψη.
Οι βουλευτές επισημαίνουν ότι η κυβέρνηση και η πλειοψηφία της Βουλής «με τεράστιο πολιτικό κόστος, ανέλαβαν την ευθύνη του κλεισίματος της ΕΡΤ και της δημιουργίας της ΝΕΡΙΤ», προσθέτουν όμως ότι έκτοτε το Ραδιομέγαρο και άλλες εγκαταστάσεις δεν έχουν αποδοθεί στο νέο φορέα.
Οι βουλευτές εντείνουν τις πιέσεις για άμεση λύση στο πρόβλημα αναφέροντας ότι «τη στιγμή που η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός επαγγέλλονται τη μηδενική ανοχή  στην παραβατικότητα, το καθεστώς ανομίας στην πρώην ΕΡΤ, δεν είναι δυνατό να γίνεται αποδεκτό» και ρωτούν τον κ. Καψή ποια μέτρα θα λάβει «ώστε να ξεπεραστεί το αδιέξοδο και να επανέλθει η νομιμότητα».
Υ.Γ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Κορυδαλλό οι Χρυσαυγίτες πρόκειται να ζητήσουν την επέμβαση των ΜΑΤ, αλλά με δικό τους πολιτικό πλαίσιο…http://syspeirosi.wordpress.com
Η ερώτηση των βουλευτών της ΝΔ 
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου