Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΠΕΡΤ: Ο διαχειριστής κ. Γ.Μάναλης δεν έχει καταβάλει τα χρήματα των εργαζόμενων της ΕΡΤ


-Ο Διαχειριστής των παράνομων και άκυρων απολύσεων κ. Μάναλης ,ούτε στην καταβολή των χρημάτων που δικαιούνται οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν έχει φροντίσει να έχει τουλάχιστον την επίφαση νομιμότητας.
Συγκεκριμένα μέχρι και σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου δεν έχει καταβάλει τα χρήματα των εργαζόμενων της ΕΡΤ, που για την κυβέρνηση θεωρούνται απολυμένοι από την νύχτα «του μαύρου».
Η πρακτική αυτή εκτός από προδήλως παράνομη ,με συνέπεια να επισφραγίζει την ακυρότητα των «ομαδικών απολύσεων», όπως από την πρώτη στιγμή έχουμε τονίσει και δεν τις έχουμε αποδεχτεί, δείχνει και το μέγεθος του εκβιασμού που επιχειρεί η κυβέρνηση σε βάρος των εργαζομένων που συνεχίζουν να αγωνίζονται και να διασφαλίζουν την αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση του Ελληνικού λαού, όπως δηλαδή αξίζει σε έναν πραγματικό (και όχι δήθεν) φορέα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.
Ενός εκβιασμού, που είναι απαράδεκτος και εκδικητικός απέναντι σε εργαζόμενους που ανιδιοτελώς και ξεπερνώντας όσα έχουν γίνει, προτίθενται να αναλάβουν εξ ολοκλήρου την μετάδοση της Ευρωπαϊκής Προεδρίας της χώρας μας από 1/1/2014, αφού ο κ. Μάναλης και οι συν αυτώ  αδυνατούν.
Καλούμε το Διαχειριστή των κυβερνητικών εντολών να συμμορφωθεί τουλάχιστον με τις ελάχιστες απαιτήσεις  που απαιτεί η νομιμότητα και να εγκαταλείψει την αυταρχική αντιμετώπιση των εργαζομένων της ΕΡΤ, των οποίων και εξαιτίας του, τα μέλη των οικογενειών τους βρίσκονται σε οικονομική εξαθλίωση.
Σε κάθε περίπτωση οι ποινικές ευθύνες θα αποδοθούν σε κάθε υπεύθυνο από την Δικαιοσύνη στην οποία και θα προσφύγουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου