Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Το κράτος «εκτελεί».

Το κράτος «εκτελεί» τις οικογένειες των απολυμένων της ΕΡΤ

Το «μαύρο» που έριξε η κυβέρνηση στις 11 Ιουνίου 2013 στην ΕΡΤ, δεν πλήττει  μόνο κάθε έννοια δημοκρατίας και ελευθερίας, αλλά μαυρίζει και τις ζωές εκατοντάδων οικογενειών απολυμένων εργαζομένων. Ένας 75χρονος συνταξιούχος από την Αμοργό, πατέρας απολυμένου από την ΕΡΤ, έβαλε τέλος στη ζωή του μη μπορώντας να αντέξει την αιφνίδια επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης της οικογένειάς του. Το κράτος, πλέον, «εκτελεί» τις οικογένειες των απολυμένων της ΕΡΤ.
Καμία υποχώρηση μπροστά στην ανθρωποβόρα μηχανή του συστήματος. Να ανοίξει τώρα η ΕΡΤ. Καμία απόλυση. Καμία υποχώρηση. Δεν θα αφήσουμε να μας δολοφονήσουν ούτε να μας διασπάσουν. Θα νικήσουν όσοι διαλέξουν το στρατόπεδο του αγώνα. Οι υπόλοιποι μπορούν να «βολευτούν» στον μεταβατικό φορέα της μιζέριας, της ήττας και του συμβιβασμού. Δεν θα μας ξεκληρίσουν!
Αξιοπρέπεια ρε!
Δρυοκολάπτης
Διαβάστε την θλιβερή είδηση της αυτοκτονίας του συνταξιούχου, πατέρα απολυμένου στην ΕΡΤ, έτσι όπως μεταδόθηκε στο: http://www.naxos-news.gr
ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε 75χρονος στην Αμοργό μετά την απόλυση του γιου του από την ΕΡΤ!
Δημοσίευση: 31.07.2013, 10:42
Τελευταία Ενημέρωση: 31.07.2013, 11:22
Ένας 75χρονος συνταξιούχος από την Αρκεσίνη Αμοργού, έβαλε τέλος στη ζωή του στις 7 περίπου το πρωί της Τρίτης 30 Ιουλίου, αφού είχε περιέλθει σε απόγνωση μετά την απόλυση του γιου του από την ΕΡΤ. Ο 75χρονος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Naxos News, δεν μπόρεσε να αντέξει ότι ο γιος του παντρεμένος με παιδιά έμεινε άνεργος και ο ίδιος δεν μπορούσε να τον βοηθήσει οικονομικά, ενώ παράλληλα είχε τη συνεχή επιμέλεια του δεύτερου γιου του που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Η σύνταξη μικρή, τα προβλήματα μεγάλα και ο 75χρονος, αποφάσισε χθες το πρωί να δώσει τέλος στη ζωή του!
Ο συνταξιούχος, από την ημέρα που απολύθηκε ο γιός του από το μουσικό τμήμα της ΕΡΤ, δεν έκρυβε την αγωνία του από τους συγχωριανούς του.
Μέρα με τη μέρα, η ψυχολογία του έπεφτε όλο και περισσότερο, αφού δεν μπορούσε να δεχθεί το γεγονός, ότι ο ίδιος δεν θα μπορούσε να ενισχύσει οικονομικά τον απολυμένο γιο του και την οικογένειά του.
Έτσι, χθες Τρίτη, έφυγε από το σπίτι του και μετά από λίγο βρέθηκε στο σημείο όπου είναι η δεξαμενή της Αρκεσίνης συην οποία συγκεντρώνονται τα όμβρια νερά που χρησιμοποιούνται από τους αγρότες της περιοχής.
Κανείς δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πού βρήκε τη δύναμη να σηκώσει το βαρύ και μεγάων διαστάσεων καπάκι που τη σκεπάζει και στη συνέχεια να πέσει μέσα, δίνοντας έτσι τραγικό τέλος στη ζωή του.
Τραγική φιγούρα η σύζυγος του εκλιπόντος.
Όλοι στην Αμοργό είναι συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι συνέβη, αλλά και έντονα προβληματισμένοι από την αιτία που το προκάλεσε.
Πηγή: http://www.naxos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου